Dry-cap UV 3.1

Een droog- en reinigingssysteem voor alle typen (oplaadbare) hoortoestellen en oorstukjes. Dit systeem is ontworpen om over de oplader van uw hoortoestellen te plaatsen, tijdens het opladen.

Totaal prijs:

€ 99,00
2-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Dit is een droog- en reinigingssysteem dat geschikt is voor alle typen hoortoestellen en oorstukjes. De Dry-cap kan eenvoudig over het hoortoestel, de oorstukjes of de oplader worden geplaatst. De Dry-cap UV 3.1 is de vervanger van de Dry-cap UV 3.0.

Tijdens het opladen van uw hoortoestellen maakt de Dry-cap uw hoortoestellen en oorstukjes schoon en droog. Ook hoortoestellen met batterij (niet oplaadbaar) kunnen gewoon met de Dry-cap gereinigd worden. Het ontwerp van de Dry-cap UV 3.1 is een beetje aangepast; de afstand tussen de hoortoestellen en ventilator is verkleind en de luchtstroom verbeterd, waardoor het droogresultaat met 25% is toegenomen. De vochtige lucht kan via de zijkanten ontsnappen en er ontstaat geen warmte.

De Dry-cap UV 3.1 is voorzijn van een oplaadbare batterij. Een volledig opgeladen Dry-cap kan in totaal vijf keer een totaal programma draaien of 60 keer het 2-minuten desinfectie programma. Bij de Dry-cap wordt een USB-C kabel meegeleverd, exclusief stekker. 

De Dry-cap UV 3.1 heeft twee modi: Dry & Clean (totaal programma, tijdsduur twee uur) en Clean Modus (tijdsduur 2 minuten). Het totaal programma is een automatisch programma dat zorgt voor perfecte hygiëne. De Clean Modus is een snel programma dat voor 99,9% alle virussen, bacteriën en schimmels verwijderd.

Plus- en minpunten

Oplaadbaar
Verbeterde luchtstroom en droogresultaat
Geschikt voor alle typen hoortoestellen en oorstukjes

De specs van de Dry-cap UV 3.1 op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13