Alle Starkey hoortoestellen

Bekijk hier alle Starkey hoortoestellen van Oogvoororen.nl. Wij bieden een ruim assortiment Starkey hoortoestellen en u kunt alle hoortoestellen 60 dagen vrijblijvend uitproberen. Alle prijzen zijn inclusief 5-jaar garantie. U kunt kiezen voor een afspraak aan huis of voor een afspraak bij één van onze hoorcentra. Uiteraard helpen wij u graag, stel vooral een vraag voor een gratis advies of bel naar: 085-4863743.

1 - 18 van 69 hoortoestellen
Categorie 2 Starkey Livio 1000 RIC R - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Starkey Evolv AI 2400 RIC R - Oplaadbaar
Incl. Lader
Starkey Evolv AI 2400 ITC R - Oplaadbaar
Incl. Lader
Starkey Evolv AI 2400 BTE R - Oplaadbaar
Incl. Lader
Categorie 2 Starkey Livio 1000 - mRIC 312
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Categorie 2 Starkey Livio 1000 - RIC 312
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Categorie 2 Starkey Livio 1000 - BTE 13
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Starkey Livio AI Cros - BTE
€ 995,00
per stuk
Starkey Livio Cros - RIC 312
€ 995,00
per stuk
Categorie 2 Starkey Livio BTE R 1000 - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 74,50 per stuk
Starkey Livio Cros - BTE
€ 995,00
per stuk
Categorie 3 Starkey Livio AI BTE R 1000 - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 104,28 per stuk
Categorie 4 Starkey Livio AI BTE R 1200 - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 5 Starkey Livio AI BTE R 1600 - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 5 Starkey Livio AI 1600 - RIC 312
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 4 Starkey Livio AI 1200 - RIC 312
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk

Starkey hoortoestellen

De hoortoestellen van Starkey staan voor beleving. Meer communicatie, meer participatie, meer mogelijkheden. Dat is waar het merk voor staat. Dit alles om ervoor te zorgen dat u hetgeen kan doen dat u het liefste doet. Om dit te kunnen bereiken is Starkey constant op zoek naar feedback van haar gebruikers. Aan de hand van hun bevindingen worden de hoortoestellen aangepast. Niemand weet immers zo goed wat slechthorenden nodig hebben, dan de hoortoestelgebruiker zelf. Daar komt bij dat verschillende mensen ook verschillende hoortoestellen nodig hebben. Starkey is van mening dat het kunnen horen van de wereld net zo belangrijk is als ademen. 

Online hoortoestellen prijzen vergelijken

Bent u op zoek naar een hoortoestel? Het vinden van een hoortoestel dat het beste bij u past, is niet eenvoudig. De keuze aan hoortoestellen is tegenwoordig erg groot en bovendien is het ene gehoorverlies het andere niet. Er zijn voor alle soorten gehoorverlies verschillende hoortoestellen van diverse merken. Om er achter te komen welk hoortoestel het beste bij u past, dient u na te denken over de volgende punten:
  • De belangrijkste factor is, uiteraard, de mate van uw gehoorverlies. Dit kan door middel van een hoortest in kaart worden gebracht. Uit deze test komen bepaalde eigenschappen naar voren die van invloed zijn op de keuze van het hoortoestel.
  • Uw levensstijl is bovendien van belang. Heeft uw gehoorverlies gevolgen voor uw werk? Zijn er dingen die u laat, omdat u niet meer goed kunt horen? Wanneer wilt u het toestel gaan dragen?
  • Wilt u een klein hoortoestel of wilt u liever een iets groter toestel? Vooral als u minder goed kunt zien of niet handig bent met kleine knopjes is dit handig. De bediening van het toestel gaat dan ook makkelijker.
  • Het formaat van uw oor bepaalt, welk hoortoestel geschikt voor u is. Is uw gehoorgang heel nauw? Dan is een hoortoestel in uw gehoorgang niet geschikt.
  • De prijs moet bij uw portemonnee passen. OogvoorOren.nl biedt hoortoestellen in diverse prijsklassen aan. Hierdoor zit er altijd één bij die aan uw budget voldoet. Onze prijzen kunnen wij sowieso laag houden doordat wij geen fysieke winkel hebben. Hierdoor komen er geen extra kosten bovenop uw hoortoestel!

Audicien aan huis 

OogvoorOren.nl adviseert u graag bij de eerder genoemde factoren. Met hulp van onze onafhankelijke experts zorgen wij ervoor dat u een hoortoestel krijgt dat perfect bij u en uw leefstijl past. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde, mobiele apparatuur. Wij kunnen zelfs bij u thuis langskomen om het gehoorapparaat af te stellen! OogvoorOren.nl is namelijk van mening dat de zorgverlening voor mensen met gehoorproblemen beter kan: Efficiënter, flexibeler en goedkoper! Voor meer informatie kunt u eens kijken op onze audicien aan huis pagina en laat gelijk uw gegevens achter zodat de audicien contact met u kan opnemen!

Hoortoestel kopen bij Oog voor Oren 

Gaat u voor het eerst een hoortoestel kopen? Maak online een afspraak met de audicien zodat hij u het beste gehoorapparaat kan aanmeten. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het hoortoestel 60 dagen vrijblijvend uit te proberen. Heeft u nog vragen of heeft u vragen over een specifiek hoortoestel? Neem contact op met onze klantenservice. Iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 zitten onze audiciens voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Wilt u meer informatie over hoortoestellen? Kijk dan even op onze informatie pagina over gehoorapparaten