Starkey Livio hoortoestellen

Bekijk hier alle Starkey Livio hoortoestellen van Oogvoororen.nl. De Starkey Livio is het populairste hoortoestel van Starkey. Het hoortoestel is beschikbaar in oplaadbare en niet-oplaadbare varianten. Alle Starkey Livio modellen bieden de mogelijkheid om online aangepast te worden door één van onze audiciens, waar u ook bent. Daarnaast zijn de hoortoestellen "Made for iPhone", waardoor direct streaming van audio met de smartphone mogelijk is. Het hoortoestel onderscheidt zich echt van andere hoortoestellen met de bijkomende functies, zoals het live vertalen, spraak naar tekst en een 'zelfcheck'. Graag een Starkey Livio hoortoestel vrijblijvend uitproberen? Neem hier contact met ons op.

1 - 14 van 14 hoortoestellen
Categorie 2 Starkey Livio 1000 - RIC 312
Na vergoeding v.a. € 74,50 per stuk
Categorie 5 Starkey Livio AI BTE R 1600 - Oplaadbaar
Na vergoeding v.a. € 162,50 per stuk
Categorie 5 Starkey Livio AI 1600 - RIC 312
Na vergoeding v.a. € 162,50 per stuk
Categorie 4 Starkey Livio AI 1200 - RIC 312
Na vergoeding v.a. € 150,50 per stuk
Categorie 3 Starkey Livio AI 1000 - RIC 312
Na vergoeding v.a. € 126,47 per stuk
Categorie 5 Starkey Livio AI 1600 RIC R - Oplaadbaar
Na vergoeding v.a. € 162,50 per stuk
Categorie 4 Starkey Livio AI 1200 RIC R - Oplaadbaar
Na vergoeding v.a. € 150,50 per stuk
Categorie 3 Starkey Livio AI 1000 RIC R - Oplaadbaar
Na vergoeding v.a. € 126,47 per stuk
Categorie 5 Starkey Livio AI 1600 - BTE 13
Na vergoeding v.a. € 162,50 per stuk
Categorie 4 Starkey Livio AI 1200 - BTE 13
Na vergoeding v.a. € 150,50 per stuk
Categorie 3 Starkey Livio AI 1000 - BTE 13
Na vergoeding v.a. € 126,47 per stuk
Categorie 5 Starkey Livio AI 1600 - mRIC 312
Na vergoeding v.a. € 162,50 per stuk
Categorie 4 Starkey Livio AI 1200 - mRIC 312
Na vergoeding v.a. € 150,50 per stuk
Categorie 3 Starkey Livio AI 1000 - mRIC 312
Na vergoeding v.a. € 126,47 per stuk

Starkey Livio hoortoestellen

Met de Livio AI hoortoestellen van Starkey kan je niet alleen beter horen en telefoneren, het is ook in staat om doormiddel van sensoren om uw fysieke en mentale gezondheid bij te houden. Tevens zijn er nieuwe bedieningsmogelijkheden, een val-detectie en ook vertaling van een gesproken taal naar een andere taal is mogelijk, in maar liefst 27 verschillende talen.

De Livio's hebben zoveel nieuwe features dat je bijna vergeet om te vertellen hoe goed het audiologische deel is. Starkey heeft met dit hoortoestel verbeteringen aangebracht in het reduceren van omgevingslawaai en het verhelderen van spraak. Het luisteren naar anderen kost hiermee minder inspanning. Daarnaast is ook de muziekweergave vernieuwd en kunt u dit zelf nog uw wensen bijstellen via de Thrive app. Waar andere hoortoestellen een compromis moesten sluiten tussen de binaurale werking van de hoortoestellen en de mogelijkheid tot direct streaming heeft Starkey Dual-Radio. Via 2.4GHz kunt u direct streamen van muziek, telefoongesprekken, navigatie, etc via de smartphone. Voor de ear-to-ear communicatie tussen beide hoortoestellen en de binaurale rumoeronderdrukking wordt gebruik gemaakt van NFC (near field communication). 

Online hoortoestellen prijzen vergelijken

Bent u op zoek naar een hoortoestel? Het vinden van een hoortoestel dat het beste bij u past, is niet eenvoudig. De keuze aan hoortoestellen is tegenwoordig erg groot en bovendien is het ene gehoorverlies het andere niet. Er zijn voor alle soorten gehoorverlies verschillende hoortoestellen van diverse merken. Om er achter te komen welk hoortoestel het beste bij u past, dient u na te denken over de volgende punten:
  • De belangrijkste factor is, uiteraard, de mate van uw gehoorverlies. Dit kan door middel van een hoortest in kaart worden gebracht. Uit deze test komen bepaalde eigenschappen naar voren die van invloed zijn op de keuze van het hoortoestel.
  • Uw levensstijl is bovendien van belang. Heeft uw gehoorverlies gevolgen voor uw werk? Zijn er dingen die u laat, omdat u niet meer goed kunt horen? Wanneer wilt u het toestel gaan dragen?
  • Wilt u een klein hoortoestel of wilt u liever een iets groter toestel? Vooral als u minder goed kunt zien of niet handig bent met kleine knopjes is dit handig. De bediening van het toestel gaat dan ook makkelijker.
  • Het formaat van uw oor bepaalt, welk hoortoestel geschikt voor u is. Is uw gehoorgang heel nauw? Dan is een hoortoestel in uw gehoorgang niet geschikt.
  • De prijs moet bij uw portemonnee passen. OogvoorOren.nl biedt hoortoestellen in diverse prijsklassen aan. Hierdoor zit er altijd één bij die aan uw budget voldoet. Onze prijzen kunnen wij sowieso laag houden doordat wij geen fysieke winkel hebben. Hierdoor komen er geen extra kosten bovenop uw hoortoestel!

Audicien aan huis 

OogvoorOren.nl adviseert u graag bij de eerder genoemde factoren. Met hulp van onze onafhankelijke experts zorgen wij ervoor dat u een hoortoestel krijgt dat perfect bij u en uw leefstijl past. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde, mobiele apparatuur. Wij kunnen zelfs bij u thuis langskomen om het gehoorapparaat af te stellen! OogvoorOren.nl is namelijk van mening dat de zorgverlening voor mensen met gehoorproblemen beter kan: Efficiënter, flexibeler en goedkoper! Voor meer informatie kunt u eens kijken op onze audicien aan huis pagina en laat gelijk uw gegevens achter zodat de audicien contact met u kan opnemen!

Hoortoestel kopen bij Oog voor Oren 

Gaat u voor het eerst een hoortoestel kopen? Maak online een afspraak met de audicien zodat hij u het beste gehoorapparaat kan aanmeten. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het hoortoestel 60 dagen vrijblijvend uit te proberen. Heeft u nog vragen of heeft u vragen over een specifiek hoortoestel? Neem contact op met onze klantenservice. Iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 zitten onze audiciens voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Wilt u meer informatie over hoortoestellen? Kijk dan even op onze informatie pagina over gehoorapparaten