Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

 • Lyric 3
 • Lyric 3
 • Lyric 3
 • Lyric 3
 • Lyric 3
 • Lyric 3

Lyric 3

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

De Phonak Lyric is een 100% onzichtbaar hoortoestel. Het hoortoestel kan 24 uur - 7 dagen per week tijdens al uw dagelijkse activiteit gedragen worden. Zelfs tijdens deze activiteiten, zoals bij het douchen of slapen geeft de Lyric uitzonderlijke geluidskwaliteit. Het hoortoestel blijft 2 maanden zitten en maakt geen gebruik van batterijen. De software wordt automatisch en gratis bijgewerkt.

De Lyric bevindt zich diep in het oor. Zo blijft uw oorschelp vrij om geluiden op te vangen en zuiver door te geven aan de microfoon in het toestel. Het unieke ontwerp en de locatie zorgen voor een optimale geluidskwaliteit. Voor optimaal verstaan sluit de Lyric perfect aan op de gehoorgang. Hierdoor wordt de gehoorgang afgesloten maar dankzij een permeabel membraan komt er genoeg zuurstof bij het trommelvlies. Met de Lyric kunt u geluiden perfect lokaliseren en hoge tonen waarnemen. In tegenstelling tot traditionele hoortoestellen ondervindt u met Lyric geen occlusie-effect (horen van de eigen stem). Ook ruis en feedback (fluiten) verdwijnen. U kunt weer horen zonder beperkingen. U vergeet zelfs dat u een hoortoestel draagt.


De Lyric wordt binnen enkele minuten volledig in de gehoorgang geplaatst door een gespecialiseerd Lyric-audicien in onze hoorcentra te Tilburg en Maastricht. Een operatie of verdoving is niet nodig. Wanneer het hoortoestel in het oor zit, is het volledig onzichtbaar voor uw omgeving. De Lyric batterijen gaan tot 3 maanden mee zonder dat u ze hoeft te vervangen of dat er onderhoud aan uw toestel nodig is. Daardoor kan de Lyric permanent in uw oor blijven zitten.


Kosten
De Lyric wordt aangeschaft als abonnement. Dit komt op €1600,- per oor per jaar. U kunt jaarlijks, per kwartaal of per maand betalen en na elk jaar wordt bekeken of het abonnement verlengd wordt. Er zijn geen bijkomende kosten voor de controles of het vervangen van de Lyric. Ongeveer elke 3 maanden zal er een controle zijn en wordt de Lyric vervangen voor een nieuw exemplaar.


Het Lyric proces in drie stappen
Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats, waarbij een gehoortest wordt afgenomen om de mate van uw gehoorverlies te bepalen. Tevens wordt bekeken of uw gehoorgang het toelaat voor plaatsing van de Lyric. U mag tijdens het kennismakingsgesprek altijd uw partner, familielid, vriend of vriendin meenemen. Na het plaatsvinden van het kennismakingsgesprek en de gehoortest zal de Lyric op maat worden aangemeten en begint de vrijblijvende proefperiode van 1 maand, waarin u zelf bepaalt hoe het Lyric hoortoestel bevalt. Wanneer de proefperiode naar uw tevredenheid ten einde is gekomen en u heeft besloten om het hoortoestel aan te schaffen, dan blijven wij altijd tot uw dienst. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en uiteraard bijstellen of vervanging.


Bekijk ook onze special voor meer informatie.


Plus- en minpunten

Volledig onzichtbaar
24/7 moeiteloos horen
Natuurlijke geluidskwaliteit
Werkt op abonnementsbasis (prijs is per jaar)
Kan twee maanden lang dag en nacht in het oor gehouden worden
U hoeft geen batterijen te wisselen
Enkel service in Maastricht en Tilburg, kan niet aan huis
U kunt ze wel zelf uit uw oor verwijderen, maar niet erin zetten
Geen connectiviteit met IOS en Android
Geen vergoeding vanuit zorgverzekeraars (wel fiscaal aftrekbaar)
7.6
     
7 reviews

      6.6 / 10
03 Aug 2021

Perfect maar (te?) duur

Ik draag nu al ongeveer 3 jaar een Lyric links. Ondanks de forse versterking die ik nodig heb is het geluid heel goed. Het draagcomfort is prima. Het grote probleem is echter de plaatsing. Dit gaat zelden in een maal goed. Vaak stopt het toestel spontaan na een paar dagen of zelfs na een paar uur. Soms irriteert het mijn oor en zorgt voor een ontstekinsreactie. Kortom de wisseling vraagt doorgaans meer dan 3 pogingen en veel ongemak. Daarna draag ik het toestel zonder problemen 2 tot wel 4 maanden. Jammer dat de fabrikant geen coulance betracht indien een toestel het spontaan na een korte periode al begeeft. Het risico en ongemak ligt nu u geheel bij de klant. Per draagmuur wordt het hierdoor wel erg kostbaar.

Geluid en draag gemak
Prijs/Kwaliteit
Complicaties aan het oor door plaatsing
      8 / 10
14 Feb 2018

Leuke, gemakkelijke, toffe hoortoestellen!

Ik heb Lyric hoortoestellen getest.
Ze zaten super goed, voelden goed aan, gesprekken volgen ging prima, het was gemakkelijk, geen omzien naar.
Zelf zalig om mee te gaan slapen, mijn man snurkt en ik kon de toestellen in slaapstand zetten, zodat ik een super goede nachtrust had.
Ik raad het iedereen aan om ze zeker te testen.
Ze zijn duur, maar als je er goed mee bent, is het zeker z'n geld waard.
Voor mij stonden ze jammer genoeg te scherp.

      8 / 10
23 Jan 2018

Ik voel me beter met Lyric !

Aan M. Toes
Ik had in het begin ook storing en getuut, ben er mee terug gegaan en ze hebben er een stukje bij aangeschoven zodat het beter afsluit.
Het getuut en storing is gedaan.
Aan Marianne Dekkers
Ik hoor de klinkers blijkbaar te goed en heb ondersteuning nodig voor de medeklinkers, vandaar dat het te scherp klink voor mij.
Ze hebben het proberen af te stellen, maar het zal voor mij te scherp blijven.
Toch bedankt.
Ik hoop toch nog op beterschap, ik vind het veel toffer dan die hoortoestellen achter uw oren. (ik voel me daar echt nog te jong voor)

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Lyric 3

Lyric 3
Lyric 3 € 1.645,50
Batterijtype -
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Lyric 3 € 1.645,50
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2020
Oplaadbaar
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties
Downloads

Brochures & handleidingen

Brochure Phonak Lyric 3

Brochure Phonak Lyric 3

Datasheet Phonak Lyric 3

Datasheet Phonak Lyric 3

Gebruiksaanwijzing Phonak Lyric 3

Gebruiksaanwijzing Phonak Lyric 3

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico