Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

Incl. Lader
 • Bolero B70 PR - Oplaadbaar
 • Bolero B70 PR - Oplaadbaar

Phonak Bolero B70 PR - Oplaadbaar

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

De Phonak Bolero B-PR is een achter in het oor hoortoestel met volumeregeling, luisterspoel, grote drukknop die water- en stofbestendig zijn. Het hoortoestel is volledig oplaadbaar met een geïntegreerde accu die 24 uur te gebruiken is. De oplaadtijd is slechts 3 uur voor 24 uur gebruik en 30 minuten voor 6 uur gebruik.

Het Phonak Bolero hoortoestellen is in staat om zich razendsnel aan te passen aan de omgeving. Het geluid wordt om de 0,4 seconde geanalyseerd om vervolgens voor iedere situatie de juiste instelling te kiezen. De Phonak Bolero gehoorapparaten maken gebruik van het nieuwste automatische besturingssysteem van Phonak: Autosense OS. Met het toevoegen van de SoundRecover 2 techniek worden geluiden uit het hoge tonengebied verplaatst naar een lager toonhoogte gebied. Met de Phonak Bolero wordt een maximale verstaanbaarheid geproduceerd zonder dat de de geluidskwaliteit verminderd.

Plus- en minpunten

Hoortoestel is oplaadbaar
Verbinden met diverse Phonak accessoires
Korte oplaadtijd
Tinnitusmaskeerder
Geen Bluetooth
10
     
1 reviews

      10 / 10
27 Nov 2018

Geweldige service, prijs en heel prettig om de Bolero's te gebruiken.Dank voor uw bericht. Ik ben enorm tevreden met de kunstoren die ik momenteel gebruik.Erg tevreden ben ik met de wijze waarop ik ben geholpen door uw collega in Tilburg.De kunstoren (sorry dat ik deze zo noem) draag ik elke dag naar tevredenheid. Ze voldoenprima onder de extreme klimatologische omstandigheden (sinds de derde dag dat ik ze gebruik verblijf ik in Mali)waaronder ik mij bevind. Temperaturen van rond 40 graden Celsius en de soms enorme transpiratiewaarbij het vocht letterlijk mijn oren binnenloopt maken niet uit voor deze geweldige Bolero's!Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor de oplaadbare versie en dat ik niet hoef te prutsen metde batterijen. Afgezien van het feit dat het hier heet is en vochtig (in mijn oren), is het hier enormstoffig. De meegeleverde opbergdoosjes komen dan ook goed van pas als ik even ga zwemmen.Handig in gebruik, geen batterjien en vocht- en stof-bestendig.
Makkelijk te dragen, past precies.
geen

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Bolero B70 PR - Oplaadbaar

Phonak Bolero B70 PR - Oplaadbaar
Bolero B70 PR - Oplaadbaar € 1.380,00
Batterijtype -
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Bolero B70 PR - Oplaadbaar € 1.380,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2017
Oplaadbaar
Batterijduur 24 uur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 16
Banden 16
Luisterprogramma's 7
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico