Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Oticon klikt u hier.

Categorie 4
 • Sensei BTE90
 • Sensei BTE90

Sensei BTE90

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Omdat ieder kind uniek is

Het nieuwe kinderhoortoestel van Oticon – Sensei – ondersteunt kinderen met gehoorverlies van baby tot tiener met hoogwaardige geluidskwaliteit om het leren van spraak maximaal te ondersteunen.

Oticon Sensei is veruit onze meest geavanceerde kinderhooroplossing tot nu toe. Welkom bij het volgend niveau van premium kinderaudiologie.

In de oude Japanse traditie is een "Sensei" een wijze en krachtige mentor die hoge prestaties van zijn karateleerlingen verwacht. Het Engelse woord "sense" maakt ook deel uit van de naam en past bij een hoogwaardig product dat één van onze vijf zintuigen ondersteunt. De Sensei is gebouwd om kinderen met gehoorverlies te begeleiden en voor te bereiden op een betere toekomst. 

Sensei biedt indrukwekkende flexibiliteit bij het aanpassen aan de dagelijkse behoeften van ieder kind met gehoorverlies en levert zelfs in complexe omgevingen hoogwaardige ondersteuning om beter spraak te kunnen herkennenen te begrijpen.

Sensei is uiterst flexibel. Het kan worden aangepast om een optimaal gehoor te verzorgen voor elk kind, ongeacht dagindeling en omgevingen. De flexibiliteit van Sensei maakt aanpassingen efficiënter, wat gezien het aantal bezoeken die vaak voor kinderen nodig zijn zeer gunstig is.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Sensei BTE90

Sensei BTE90
Sensei BTE90
Na vergoeding vanaf
€ 115,73
per stuk
Batterijtype ZL312
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Sensei BTE90
Na vergoeding vanaf
€ 115,73
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2013
Oplaadbaar
Batterijtype ZL312
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 20
Banden 12
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico