Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Oticon klikt u hier.

Categorie 3
 • Ria miniRITE
 • Ria miniRITE

Oticon Ria miniRITE

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Als u op zoek bent naar een hooroplossing, dan dient er verder gekeken te worden dan het simpelweg versterken van geluiden. Dit is vanwege de manier waarop we horen. Uw oren werken samen om te bepalen waar geluid vandaan komt en helpen u op die wijze bij de keuze van het geluid waar u naar wilt luisteren. Ze vangen geluiden op en sturen deze naar uw hersenen, waar de geluiden betekenis krijgen. Als u een gehoorverlies heeft, heeft u hoortoestellen nodig om u te helpen de beschikbare informatie in de geluiden op te vangen zodat deze naar de hersenen gestuurd kan worden. Hoe gedetailleerder de informatie die uw hersenen ontvangen, des te makkelijker het is om te onderscheiden en te begrijpen wat u hoort.

Oticon Ria hoortoestellen bieden een uitstekende geluidskwaliteit en behouden het natuurlijke karakter van geluid, om luisteren zowel makkelijker als realistischer te maken.
De sleutel tot de uitstekende geluidskwaliteit van Ria is de uiterst krachtige Inium geluidsverwerkingschip. Hiermee kan Ria een brede variatie van verschillende geluiden verwerken, waardoor meer informatie van hoge kwaliteit naar uw hersenen wordt gestuurd. Dit helpt u gesprekken beter te verstaan, zelfs in lawaaiige omgevingen.


Het behoud van natuurgetrouwe geluiden is de sleutel. Zo doen wij het.
De kerntechnologieën van Oticon zijn ontworpen om de werking van de hersenen te ondersteunen. Door de natuurlijke kenmerken van het signaal te behouden, ondersteunen onze technologieën de hersenen bij het organiseren, selecteren en volgen van geluiden, waardoor u eenvoudiger toegang krijgen tot spraak en omgevingsgeluiden.

Natuurgetrouwe geluiden en geluidskwaliteit
De beste manier om spraakverstaan te verbeteren is het behouden van de natuurgetrouwe signaalgeluiden en tegelijkertijd ook de geluidskwaliteit. Dankzij onze technologieën kunnen wij meer ruimtelijke signalen en spraaksignalen registreren en hun akoestische eigenschappen behouden, waarbij deze alleen worden gemanipuleerd als extreme omstandigheden het primaire signaal dreigen te verstoren.

Inium
Inium, ons laatste quad-core signaalverwerkingsplatform, levert de unieke combinatie van uitstekende prestatie, ongelooflijk klein formaat en laag stroomverbruik. Op deze manier legt Oticon de lat hoger voor spraakverstaan, geluidskwaliteit en luisterinspanning en biedt een hele reeks mogelijkheden voor personalisatie.

Blijf eenvoudig in contact
ConnectLine Streamer laat uw hoortoestellen functioneren als een draadloze headset. Hierdoor kunt u een verbinding maken met alle apparaten die u nodig heeft, zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. 

 

 

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Ria miniRITE

Oticon Ria miniRITE
Ria miniRITE
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Batterijtype ZL312
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Ria miniRITE
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2014
Oplaadbaar
Batterijtype ZL312
Batterijduur 80-110 uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 20
Banden 8
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico