Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Oticon klikt u hier.

Categorie 5
 • Nera
 • Nera

Oticon Nera

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Niemand hoort hetzelfde
De manier waarom we geluiden en hun subtiele nuances waarnemen is voor iedereen uniek. Daarom heeft u zoveel baat bij een hoortoestel die specifiek op uw gehoorbehoeften wordt aangepast en hoe u wilt dat de wereld klinkt. Gesterkt door meerdere unieke technologieën die voorheen niet beschikbaar waren in deze categorie. De Nera is Oticons beste mid-level hoortoestel. Door de verwerking van het geluid samen te laten gaan met de natuurlijke manier waarop de hersenen en oren samenwerken kan de Nera duidelijk laten horen waar het geluid om u heen vandaan komt. De geïntegreerde directionele microfoons geven de vrijheid om te focussen op de voor u meest belangrijke geluiden. Verder verbeterd de Nera de geluidsbeleving door zijn preventieve fluit en feedback functies die vervelende interrupties voorkomen.

ConnectLine
Er is niks fijner dan volledig mee kunnen doen met de wereld om je heen en Nera – samen met de ConnectLine-  laat u makkelijk en draadloos participeren.
ConnectLine streamt geluiden van uw telefoon of TV naar de Nera hoortoestellen. Alles in een geintergreerd systeem. Met de ConnectLine bent u altijd bereikbaar voor de mensen om u heen met de vaste of mobiele telefoon of zelfs skype. U kunt ook tv kijken en naar muziek luisteren in bijzijn van anderen op een volume dat voor iedereen prettig is.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Nera

Oticon Nera
Nera
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Batterijtype ZL13
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Nera
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2013
Oplaadbaar
Batterijtype ZL13
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 20
Banden 8
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico