Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Oticon klikt u hier.

Categorie 5
 • Dynamo SP8 - BTE
 • Dynamo SP8 - BTE
 • Dynamo SP8 - BTE
 • Dynamo SP8 - BTE
 • Dynamo SP8 - BTE
 • Dynamo SP8 - BTE

Oticon Dynamo SP8 - BTE

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Meer power om actief deel te nemen

Als u erg hardhorend bent, weet u maar al te goed dat er een groot verschil is tussen het horen van geluiden en er wijs uit worden. Zelfs met een “krachtig” hoortoestel gaan essentiële hoogfrequente geluiden vaak verloren en is het moeilijk om de betekenis te begrijpen. Oticon Dynamo-hoortoestellen zijn ontwikkeld voor mensen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. Ze vullen de ontbrekende details in spraak aan zodat u meer begrijpt en het gesprek kunt blijven volgen.

Hoogfrequente geluiden hoorbaar maken
Dankzij de innovatieve Speech Rescue™-technologie van Oticon, pakt Dynamo de hoge frequenties die vaak verloren gaan – zoals de 's'-klant – op en verplaatst ze naar een lager frequentiebereik waar u ze kunt horen. Als gevolg daarvan hebben uw hersenen toegang tot het volledige geluidsspectrum, waardoor details in spraak worden 'gered' die anders verloren zouden zijn gegaan. Met als gevolg: een completere geluidservaring

Meer details in spraak dan ooit tevoren
Het opvangen van zoveel mogelijk details in spraak en het vermogen om variaties in stemmen, spraakintensiteit en afstand te ervaren is essentieel bij het verstaan van spraak. Speech Rescue™ werkt in combinatie met Oticons geavanceerde compressiesysteem, Speech Guard E, om het verstaan van spraak te verbeteren door u meer details in spraak te geven dan ooit tevoren.

Geen irritante feedback meer
Bent u de fluitende geluiden wanneer u telefoneert of iemand omhelst zat? Oticon Dynamo-hoortoestellen geven u maximaal geluid zonder in te leveren op de kwaliteit ervan, grotendeels dankzij ons Inium Sense feedback shieldSP. Met deze nieuwe en effectieve feedbackregeling kunt u genieten van het dagelijks leven zonder u zorgen te hoeven maken over vervelend en soms gênant gefluit.

Een metgezel waarop u kunt rekenen
Dynamo, gebaseerd op jarenlange ervaring met hoortoestellen, is zowel betrouwbaar als sterk. U kunt erop rekenen dat hij er voor u is – 24 per dag, in alle weersomstandigheden, hoe actief uw levensstijl ook is.

De telefoon zoals u hem nog nooit heeft gehoord
Hoe essentieel telefoons ook zijn om in contact te blijven met de mensen van wie u houdt, ze kunnen een grote uitdaging vormen als u hardhorend bent. Oticon ConnectLine lost dit probleem op door uw telefoon direct te verbinden met uw Dynamo-hoortoestellen via draadloze technologie. ConnectLine is zeer gemakkelijk te gebruiken en de helderheid van het geluid zorgt voor een revolutie in de manier waarop u telefoneert. U kunt ConnectLine ook gebruiken met uw televisie, muziekspeler en computer.

Geluid dat is afgestemd op uw behoeften
Als uw gehoor ernstig verstoord is, is het heel normaal dat u uw hoortoestel goed kent en gewend bent aan de manier waarop het klinkt. Het is zelfs zo dat ontwikkelingen die werkelijk verschil maken vaak niet eens opgemerkt worden wanneer mensen een nieuw toestel gebruiken. Dit omdat de hersenen tijd nodig hebben om zich aan te passen en de voordelen van de verbeteringen waar te nemen.

Met Dynamo hoeft u niet te blijven hangen bij een verouderd hoortoestel terwijl er aanzienlijke verbeteringen beschikbaar zijn. 
Oticons unieke BrainHearingTM technologie is ontwikkeld om u te helpen u sneller aan te passen aan uw nieuwe hoortoestellen, door u geluiden beter te laten begrijpen. 
Met YouMatic, het hulpmiddel voor personalisatie dat met Oticon Dynamo wordt gebruikt, kan het geluid worden afgestemd op uw persoonlijke luistervoorkeuren en -behoeften. Dit maakt het uiteindelijk eenvoudiger voor u om te wennen aan een nieuw, verrijkt geluid en geeft u een natuurlijkere luisterervaring.

 

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Dynamo SP8 - BTE

Oticon Dynamo SP8 - BTE
Dynamo SP8 - BTE
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Batterijtype ZL13
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Dynamo SP8 - BTE
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2015
Oplaadbaar
Batterijtype ZL13
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 16
Banden 8
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren
39.00 / oor

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico
Hoortoestelverzekering Meer informatie