Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Oticon klikt u hier.

Categorie 5
 • Acto Pro Mini LIHO
 • Acto Pro Mini LIHO

Oticon Acto Pro Mini LIHO

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Alles bij elkaar beter

Oticon Acto geeft u het zelfvertrouwen om te communiceren in elke luistersituatie.
Aan de buitenkant is Acto discreet en elegant. Aan de binnenkant zorgt de geavanceerde technologie voor een heldere en evenwichtige geluidskwaliteit – hoe druk uw dagelijks leven ook is.

Oticon Acto geeft een nieuw gevoel van vrijheid en controle tijdens het werk, in uw vrije tijd, bij gesprekken en bij telefoneren.

Beter geluid
Oticon Acto bevat geavanceerde technologieën die u helpen om duidelijk te horen en nauurlijk te reageren. De samenwerkende eigenschappen maken het makkelijk om spraak te verstaan en de omringende geluiden eenvoudiger te herkennen.

Beter verbindingsmogelijkheden
Als u genoeg heeft van de problemen bij telefoneren en televisie kijken wordt het tijd om Oticon Connectline te overwegen. Het geluid wordt draadloos naar de toestellen gezonden, zodat u het geluid van de tv op een normaal volume kunt zetten, eenvoudig kunt luister naar de muziek van een MP3-speler en vast en mobiel kunt telefoneren zonder de telefoon op te hoeven nemen.

Cosmetisch aantrekkelijk
Natuurlijk gaat het bij een nieuw ontwerp niet alleen om prestaties; het uiterlijk is ook belangrijk. De discrete organische vorm van Acto verdwijnt vrijwel achter het oor, waardoor u vergeet dat u een hoortoestel in heeft. Door de vele kleuren en uitvoeringen is er altijd wel een Acto die voldoet aan uw luisterwensen en cosmetische eisen.

Binnenin Oticon Acto

Draadloze coördinatie voor een gebalanceerd geluid in beide oren.
Oticon Acto toestellen communiceren voortdurend draadloos met elkaar voor de duidelijkste en meest natuurgetrouwe luisterervaring aan beide oren. TriState Noise Management en Dynamic Feedback Cancellation beschermen u tegen lawaai en onderdrukken eventuele feedback. Daarnaast dempt de Multi-band Adaptive Directionality lawaai van de zij- en achterkant, zodat u zich kunt concentreren op de spreker die u wilt horen.

Met ConnectLine wordt telefoneren en televisiekijken makkelijker
Als u hoortoestellen gebruikt kan telefoneren en televisiekijken lastig zijn. Bij telefoneren kan een hoortoestel gaan fluiten en het geluid van de tv wordt verstoord door omringende geluiden. Oticon ConnectLine Phone en TV voorkomen deze problemen door het signaal rechtstreeks naar beide oren te sturen. Met de Streamer afstandsbediening is dit volledig geïntegreerde systeem is eenvoudig te bedienen.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Acto Pro Mini LIHO

Oticon Acto Pro Mini LIHO
Acto Pro Mini LIHO
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Batterijtype ZL312
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Acto Pro Mini LIHO
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2006
Oplaadbaar
Batterijtype ZL312
Batterijduur 140 uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 8
Banden 8
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico