Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Bernafon klikt u hier.

Categorie 3
 • Carista 3 CP
 • Carista 3 CP

Carista 3 CP

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Mis geen detail meer. Carista hoortoestellen zijn uw kleine assistenten die ervoor gaan zorgen dat u alle belangrijke geluiden om u heen weer waarneemt. Authentieke en natuurlijke geluiden De Carista is uitgerust met Bernafons meest geavanceerde Audio Efficiency™ technologie. Verbeterd spraakverstaan en hoogwaardig luistercomfort, dat is wat de Carista levert.

Met Audio Efficiency™ technologie heeft de Carista talrijke opties die u ook echte voordelen biedt. De Carista coördineert diverse opties die het spraakverstaan verbeteren, comfortabel luisteren in lawaai mogelijk maken en feedback elimineren. Zo biedt de Carista de nieuwste technologie, uitzonderlijke prestaties en een uitstekende geluidskwaliteit in één. 


Spraakverstaan
 
Bernafons unieke ChannelFree™ signaalbewerking vormt de sleutel tot een helder en natuurlijk geluid. Het systeem analyseert het binnenkomende signaal als een geheel en past 20.000 keer per seconde de versterking aan. Met zo’n snelheid is ChannelFree™ in staat om elk foneem apart aan te pakken, wat in vele luistersituaties tot beter spraakverstaan en een uitstekende geluidskwaliteit leidt. 

Comfort in lawaai
 
De Carista kenmerkt zich door de effectieve Adaptive Noise Reduction Plus en Transient Noise Reduction. Snelheid maakt het verschil, in beide systemen. Lawaai wordt onmiddellijk gedetecteerd en onderdrukt. U zult luistercomfort ervaren zonder dat dat ten koste gaat van het spraakverstaan. 

Feedback annulering
 
De Adaptive Feedback Canceller Plus checkt alle binnenkomende signalen voortdurend op oscillaties en onderdrukt op efficiënte wijze alles wat als feedback wordt herkend. Deze proactieve benadering elimineert hinderlijke fluittonen nog voor ze hoorbaar worden. 

Binaurale aanpassingen
 
Carista hoortoestellen kennen één binaurale synchronisatie van volumeregeling en programmawisseling. Het bijregelen op één van de toestellen wordt direct doorgevoerd in beide hoortoestellen. 

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Carista 3 CP

Carista 3 CP
Carista 3 CP
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Batterijtype ZL13
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Carista 3 CP
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2014
Oplaadbaar
Batterijtype ZL13
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 9
Banden 9
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico