De 6 populairste hoortoestellen van dit moment

Bent u benieuwd wat de populairste hoortoestellen van dit moment zijn? Welke hoortoestellen worden het meest verkocht en over welke toestellen zijn klanten het meest tevreden? Dat vertellen wij u in dit artikel. Op basis van verkoopaantallen en klanttevredenheidsonderzoeken hebben we een top 6 samengesteld. Deze hoortoestellen zijn echte uitblinkers, dus misschien zit uw toekomstige hoortoestel er ook wel bij. 

In dit artikel zitten de hoortoestellen mét vergoeding en die uit de vrije markt door elkaar. Zoekt u de beste hoortoestellen per soort, ga dan naar één van de volgende twee artikelen:


Let op:
bij hoortoestellen die zonder vergoeding worden aangeschaft is vaak wél een belastingteruggave mogelijk. De genoemde prijzen na vergoeding zijn nog exclusief een eventuele aanvullende vergoeding.

Heeft u na aanleiding van dit artikel interesse gekregen in een hoortoestel? U kunt onze hoortoestellen gratis uitproberen. Bel voor vrijblijvend advies naar 085-4863743 of stuur een mailtje naar info@oogvoororen.nl. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in.1. Oticon Real 1 miniRITE R - Oplaadbaar - Vanaf € 2075,- per stuk. Geen vergoeding.
De Oticon Real 1 miniRITE R – Oplaadbaar is de nummer één van deze lijst. Het is de opvolger van de voorgaande lijstaanvoerder; de Oticon More 1 miniRITE R. Dit toestel bouwt verder op de techniek van de Oticon More. Een verbetering en een aantal nieuwe ontwikkelingen. Zo heeft dit toestel een sterkere chip en hierdoor heeft Oticon twee nieuwe techniek kunnen toevoegen; SuddenSound Stabilizer en Wind & Handling Stabilizer. De SuddenSound-techniek maakt het mogelijk om alles te horen, maar op een fijne comfortabele manier. Plotselinge geluiden die vaak vervelend kunnen klinken worden niet gedempt, maar juist hoorbaar gemaakt op een prettige manier. Het herkent meer dan 500.000 plotselinge geluiden per dag. Het zorgt voor een verminderde luisterinspanning van 22%. De (wind)ruisonderdrukking stabiliseert in de lage, midden en hoge tonen. De techniek voorkomt bijne volledig alle (wind)ruisgeluiden. Bij detectie van (wind)ruis wordt één van de microfoons simpelweg uitgeschakeld. Dit wordt door de chip op een 'slimme' en automatische manier geregeld. Deze techniek is getest is een van de grootste windtunnels ter wereld. Hieruit is gebleken dat onder harde (wind)ruis u nog gewoon een gesprek met een gesprekspartner kunt voeren. De nieuwe technologie draagt echt bij aan een hoger draagcomfort.

 > Klik hier voor alle Oticon Real hoortoestellen2. Oticon Zircon 1 miniBTE R - Oplaadbaar - Vanaf € 162,50,- per stuk na vergoeding. Vergoeding mogelijk.
De Oticon Zircon 1 miniBTE R – Oplaadbaar staat op plaats twee. Het toestel is begin 2022 op de markt gebracht en is het tussenmodel tussen de lagere categorie hoortoestellen en de premium hoortoestellen van Oticon. Het toestel beschikt daarom over voldoende technologische functies; geluidsherkenning in 360 graden, geavanceerde rumoeronderdrukking en een uniek feedbackmanagementsysteem. De geluidsherkenning in 360 graden zorgt ervoor dat geluiden in alle omgevingen worden waargenomen. Het horen van de gehele omgeving op een natuurlijke manier biedt een fijne ervaring. De rumoeronderdrukking zorgt ervoor dat achtergrondgeluid u niet stoort tijdens het voeren van een goed gesprek. Hierdoor hoeft u minder luisterinspanning te leveren en dat zorgt voor gemak. Het feedbackmanagementsysteem zorgt tijdens het voeren van een gesprek dat de vervelende fluitgeluiden überhaupt niet voorkomen. Zo blijft de kwaliteit van het gesprek zo optimaal. Het streamen van muziek, telefoongesprekken en het gebruik van de Oticon ON App is mogelijk. Vrijwel alle Apple- en Android-apparaten zijn geschikt. Dit hoortoestel is het premium-model binnen de vergoedingen van Oticon. Ook zeer geschikt als reserve-hoortoestel, wanneer u een privaat hoortoestel draagt.

 > Klik hier voor alle Oticon Zircon hoortoestellen3. Signia Pure Charge&Go 7 AX - Oplaadbaar - € 1.895,- per stuk. Geen vergoeding.
De Signia Pure Charge&Go AX 7 is de nummer drie op de lijst. Het is één van de premium oplaadbare toestellen van Signia. De techniek maakt het hoortoestel uniek. Het toestel heeft meer techniek in een kleinere behuizing dan zijn voorganger (Signia Pure Charge&Go X). Het design is 4% kleiner geworden. Het hoortoestel valt hierdoor minder op tijdens het dragen en biedt ook nog eens meer mogelijkheden. De geavanceerde signaalverwerking neemt alle geluiden in 360 graden waar en splitst deze op. De techniek maakt namelijk onderscheid tussen spraakgeluid en omgevingsgeluid. Op basis van uw gehoorverlies, instellingen en voorkeuren worden de geluiden automatisch aangepast en doorgestuurd als één signaal. Wanneer uw instelling de voorkeur geeft aan het voeren van gesprekken, dan wordt het spraakgeluid naar de voorgrond gehaald en het omgevingsgeluid gedempt. Bent u een wandeling aan het maken in de bossen en houdt u de focus graag op de omgeving, dan wordt de omgeving naar de voorgrond gehaald en als het andere gedempt. Het uiteindelijke signaal wordt exact op hetzelfde moment naar beide hoortoestellen gestuurd. Er zit geen vertraging in de verwerking van het geluid. Direct audio streamen is ook geen probleem. Apple- en Android-apparaten kunnen eenvoudig en snel verbinding maken. Dit hoortoestel is een veelzijdig hoortoestel dat echt past bij iemand die in veel verschillende omgevingen komt. U heeft altijd de keuze om de focus te houden op een gesprek of op uw omgeving.

> Klik hier voor alle Signia Pure Charge&Go AX hoortoestellen4. Coselgi Mojo M5 mRIC R D - Oplaadbaar- vanaf € 162,50,- per stuk na vergoeding. Vergoeding mogelijk.
De Coselgi Mojo M5 mRIC R D - Oplaadbaar is de nummer vier. Dit is het kleinste mRIC-hoortoestel van Coselgi. Het merk is vergelijkbaar aan Widex, maar dan binnen de vergoedingen. De Coselgi Mojo M5 is het meest geavanceerde toestel van het merk. Een hoortoestel dat is ontwikkeld om de drager een natuurlijke geluidsbeleving te geven, in elke omgeving. Wanneer het toestel aan staat wordt de omgeving altijd geanalyseerd op geluiden. De waargenomen geluiden worden aangepast op het gehoorverlies van de drager. Het toestel staat daarom altijd 'aan'. Ondanks dat het altijd 'aan' staat, heeft het wel een lange gebruiksduur van 40 uur. Het opladen naar 100% duurt ongeveer 4 uur. Mochten de hoortoestellen nu onverwachts leeg zijn, dan heeft de oplader ook een snellaad-functie van 30 minuten. Dit zorgt ervoor dat in u in gevallen van nood uw hoortoestellen weer 4 uur kunt gebruiken. Ook dit toestel kan streamen met Apple en Android.

> Klik hier voor alle Coselgi Mojo hoortoestellen5. Widex Moment Sheer 440 mRIC R D - Oplaadbaar -  € 1.895,- per stuk. Geen vergoeding.
De Widex Moment Sheer is een verbeterde versie van de Widex Moment. Het toestel is het kleinste RIC-hoortoestel (luidspreker-in-het-oor) van Widex. Het is een compact hoortoestel dat haast niet opvalt tijdens het dragen. Wanneer u wel graag met uw hoortoestel wil pronken, dan is dat met dit toestel ook geen probleem. U heeft keuze uit maar liefst 13 kleuren waaronder Sporty Red. Eigenlijk verschilt het toestel niet veel van zijn voorganger. De naam is anders en het heeft een kleine aanpassing gekregen bij de ingang van de luidspreker, wat zorgt voor een betere geluidsdoorgang. De technologie blijft hetzelfde; een natuurlijke geluidsbeleving met heldere klanken en de ZeroDelay-techniek. Dit systeem onderscheidt het hoortoestel van anderen. Alle inkomende geluiden worden vrijwel zonder enige vertraging verwerkt en doorgestuurd. Dit zorgt voor: minder luisterinspanning, meer comfort en verbeterde geluidskwaliteit. Voor de muziekliefhebbers is dit hoortoestel ook zeer geschikt. Het heeft een uitgebreid programma en de klanken zijn natuurlijk. Daarnaast is er nog de Widex Moment App. Een app met veel handige mogelijkheden. U kunt bijna alles in de app personaliseren, zoals het toevoegen van persoonlijke foto's bij specifieke luisterprogramma's. Dit hoortoestel biedt u naast betrouwbare techniek ook nog leuke en handige extra's!

> Klik hier voor alle Widex Moment Sheer hoortoestellen6. Audio Service Quix 6 G5 - vanaf € 126,47,- per stuk. Vergoeding mogelijk.
Tot slot de Audio Service Quix; een in-het-oor hoortoestel en dat direct in de gehoorgang gedragen wordt. Het toestel is bijna niet te zien tijdens het dragen. Wat de Quix uniek maakt, is dat het een instant-fit hoortoestel is. Dit betekent dat het toestel niet op maat gemaakt wordt voor uw gehoorgang, maar juist direct te dragen is. Het toestel maakt gebruik van rubberen sleeves (domes), die in verschillende pasvormen verkrijgbaar zijn. Er is dus altijd wel een pasvorm die voor uw gehoorgang geschikt is. Zo kan het hoortoestel direct na de eerste aanpassing gedragen worden. Het hoortoestel is ideaal voor brildragers. Verder beschikt het hoortoestel over betrouwbare audiologische techniek. Het heeft eigenlijk alle basisfuncties van een hoortoestel, zoals adaptieve rumoer- en windruisonderdrukking en een anti-feedbacksysteem. Ook kan het verbonden worden met de Audio Service App en de remote control. Dit hoortoestel kan helaas niet verbinden met smartphones of andere accessoires voor audio streaming.

> Klik hier voor alle Audio Service Quix hoortoestellen


Een vrijblijvende proefperiode of gratis adviesgesprek
Wilt u een van bovengenoemde hoortoestellen vrijblijvend uitproberen? Of wilt u advies van een van onze audiciens?

> Klik hier om contact met ons op te nemen
Uiteraard kunt u ook bellen: (ma-vr van 09:00 – 17:00)


      9.6 uit 50 reviews

Fijn bedrijf.

Lees meer

      9.4 uit 69 reviews

professioneel

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

Geweldige hoorervaring, zeker in drukke omgeving.

Lees meer

      9.4 uit 1938 reviews Lees ze allemaal