De 6 populairste hoortoestellen van dit moment

Bent u benieuwd wat de populairste hoortoestellen van dit moment zijn? Welke hoortoestellen worden het meest verkocht en over welke toestellen zijn klanten het meest tevreden? Dat vertellen wij u in dit artikel. Op basis van verkoopaantallen en klanttevredenheidsonderzoeken hebben we een top 6 samengesteld. Deze hoortoestellen zijn echte uitblinkers, dus misschien zit uw toekomstige hoortoestel er ook wel bij. 

In dit artikel zitten de hoortoestellen mét vergoeding en die uit de vrije markt door elkaar. Zoekt u de beste hoortoestellen per soort, ga dan naar één van de volgende twee artikelen:

Let op: bij hoortoestellen die zonder vergoeding worden aangeschaft is vaak wél een belastingteruggave mogelijk. De genoemde prijzen na vergoeding zijn nog exclusief een eventuele aanvullende vergoeding.

Heeft u na aanleiding van dit artikel interesse gekregen in een hoortoestel? U kunt onze hoortoestellen gratis uitproberen. Bel voor vrijblijvend advies naar 085-4863743 of stuur een mailtje naar info@oogvoororen.nl. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in.1. Oticon Opn S 1 miniRITE Oplaadbaar - Vanaf € 1.869,- per stuk. Geen vergoeding.
De Opticon Opn S 1 miniRITE Oplaadbaar is de nummer een van dit lijstje. Hij heeft zijn populariteit eigenlijk een klein beetje te danken aan zijn voorganger, de Oticon OPN 1, die ook altijd in dit lijstje stond. Het toestel werd zo populair omdat ze een ontzettend goede "360 graden" geluidservaring boden, in iedere willekeurige luistersituatie. U kunt daardoor spraak goed herkennen en kunt horen uit welke richting het geluid komt. De hoortoestellen zijn enorm goed in 'rumoer' te onderscheiden van spraak, zo kunt u enorm goed gesprekken blijven volgen. Dit nieuwe toestel rekent ook nog eens af van 'feedback', dat vervelende flluitende geluid wanneer de geluiden gaan 'rondzingen'. Daarnaast is deze écht oplaadbaar, met een geintegreerde Litium-ion accu. De automaat is geweldig, dus u hoeft zelf niet continu aan de knoppen te draaien, maar het hoortoestel is made-for-iPhone, dus kan wel zonder accessoire gekoppeld worden aan de smartphone, en zo muziek en telefoongesprekken streamen. Een aanrader. Het hoortoestel komt niet in aanmerking voor een vergoeding. De prijs bedraagt € 1.869,- per stuk.

 > Klik hier voor alle Oticon Opn hoortoestellen2. Starkey Livio 1000 RIC Oplaadbaar - Vanaf € 135,50,- per stuk na vergoeding. Vergoeding mogelijk.
De Starkey Livio 1000 RIC Oplaadbaar staat op de tweede plaats in de lijst. Het toestel is de instapper van de Starkey Livio modellen, maar biedt wel diverse technische mogelijkheden. Het toestel is made for iPhone, online aanpasbaar en gaat gepaard met een app. Met behulp van de app heeft het hoortoestel een aantal unieke functies, zoals het live vertalen van spraak en dit vervolgens omzetten naar tekst. Daarnaast beschikt het toestel over een 'zelfcheck-functie', dit zorgt ervoor dat het hoortoestel zelf problemen kan detecteren. De mooiste functie waarover het hoortoestel beschikt is toch wel het 'online aanpassen'. Wanneer u in het buitenland bent kan de audicien u helpen met het aanpassen van uw hoortoestel, als u problemen ervaart. Erg handig! De prijs van dit hoortoestel begint bij € 135,50 per stuk na vergoeding.

 > Klik hier voor alle Starkey Livio hoortoestellen3. ReSound LiNX Quattro 961 Oplaadbaar - € 1.743,- per stuk. Geen vergoeding.
De ReSound LiNX Quattro 961 Oplaadbaar is de nummer drie van dit lijstje. Het is nog steeds een van de populairste hoortoestellen op de markt. Met een ingebouwde Litium-ION accu heeft het toestel een lange levensduur en is de accu ook weer binnen 3 uur volledig opgeladen. Het hoortoestel biedt een fantastische geluidsbeleving, waarbij zachte geluiden helder, luider en storingsvrij zullen klinken. Daarnaast is het hoortoestel ook te verbinden met Android telefoons, waardoor de ReSound e-Assist kan worden gebruikt. Met deze functie kan de audicien op afstand uw instellingen bijwerken. De ReSound Smart 3D app biedt naast het aanpassen op afstand nog meer functies, zoals het eenvoudig streamen van audio. Het hoortoestel komt niet in aanmerking voor een vergoeding. De prijs bedraagt € 1.743,- per stuk.

> Klik hier voor alle Resound LiNX Quattro hoortoestellen4. Oticon Siya 1 miniRite- vanaf € 172,52,- per stuk na vergoeding. Vergoeding mogelijk.
De Oticon Siya was het eerste hoortoestel binnen de vergoedingen die made-for-iPhone was. U kan met dit toestel dus een directe koppeling maken met de iPhone. Op deze manier kunt u zowel muziek streamen als telefoongesprekken voeren zonder te hoeven koppelen met een accessoire. Oticon koos er met dit hoortoestel voor om geen oude hoortoestellen in de vergoedingsmarkt te zetten, maar nieuw ontwikkelde hoortoestellen toe te voegen. Ook op audiologisch vlak kan dit hoortoestel zich binnen de categorie mengen met de beste. Het is niet voor niks dat het hoortoestel sinds zijn invoer enorm populair is. Het hoortoestel komt in aanmerking voor een vergoeding. De prijs begint vanaf € 172,52,- per stuk na vergoeding.

> Klik hier voor alle Oticon Siya hoortoestellen5. Philips HearLink 9000 IIC -  € 1.750,- per stuk. Geen vergoeding.
Dit hoortoestel is pas net op de markt en mag zichzelf nu al in de top 6 van populairste hoortoestellen mengen. De Philips HearLink 9000 IIC is samen met het CIC model het kleinste in-het-oor hoortoestellen van de Philips HearLink familie. De 9000 IIC is het topmodel onder de IIC modellen van Philips. De technologie waarover het hoortoestel beschikt, moet de gebruiker verlichting bieden met de inspanning voor het volgen van gesprekken maar vooral spraak te behouden in drukke situaties met veel lawaai. Het lawaai wordt zoveel mogelijk naar de achtergrond gefilterd. Hierdoor levert het hoortoestel veel comfort tijdens het dragen. Het nieuwe hoortoestel komt niet in aanmerking voor een vergoeding. De prijs bedraagt € 1.750,- per stuk.

> Klik hier voor alle Philips HearLink hoortoestellen6. ReSound Ligo 4 61 - vanaf € 135,50,- per stuk. Vergoeding mogelijk.
Last but not least: de ReSound Ligo 4 61. Dit is het tweede hoortoestel van ReSound in de top 6, alleen komt de Ligo 4 61 wél in aanmerking voor een vergoeding. Dit is het instapmodel uit de gehele ReSound Ligo serie, maar ook meteen de kleinste. Het hoortoestel kan gekoppeld worden met Android en iPhone smartphones, die vervolgens kunnen functioneren als handige afstandsbediening. Ondanks dat de Ligo 4 het instapmodel is, kan het toestel op afstand én online worden aangepast door de audicien. Daarnaast is er voor Tinnitus klachten een speciale app. Deze app kan de klachten naar de achtergrond brengen, waardoor het meer comfort biedt. Het hoortoestel komt in aanmerking voor een vergoeding. De prijs van dit hoortoestel begint vanaf € 135,50,- per stuk na vergoeding.

> Klik hier voor alle ReSound Ligo hoortoestellen


Een vrijblijvende proefperiode of gratis adviesgesprek
Wilt u een van bovengenoemde hoortoestellen vrijblijvend uitproberen? Of wilt u advies van een van onze audiciens?

> Klik hier om contact met ons op te nemen
Uiteraard kunt u ook bellen: (ma-vr van 09:00 – 17:00)


      9.4 uit 14 reviews

Een prima ervaring door professionele begeleiding!

Lees meer

      9.8 uit 5 reviews

Na een teleurstellende ervaring bij een andere audicien, was de service van oogvoororen ee (...)

Lees meer

      9.9 uit 7 reviews

Heel goed geholpen en prima hoortoestellen

Lees meer

      9.3 uit 1382 reviews Lees ze allemaal