Vijf oplaadbare hoortoestellen met vergoeding

Vijf oplaadbare hoortoestellen met vergoeding

Elk jaar worden er nieuwe hoortoestellen gelanceerd, zowel in de vrije markt als binnen de vijf categorieën binnen de vergoedingen. Sinds vorig jaar hebben de meeste fabrikanten ook oplaadbare hoortoestellen mét vergoeding gelanceerd. Een mooi moment om weer eens de nieuwe mogelijkheden te laten zien;

 1. Audio Service Mood G5 - Vanaf € 126,47 (ex oplader)  De Audio Service Mood hoortoestellen zijn de meest recente modellen uit deze selectie en beschikbaar in meerdere tech-levels in de categorieën: 54 en 3. De Mood hoortoestellen staan bekend om hun verfijnde geluidsafstelling, streamingkwaliteit, milieuvriendelijkheid en gebruiksduur. De hoortoestellen herkennen automatisch de luisteromgeving van de drager en zorgen voor de beste spraak, zowel in groepsverband als één-op-één. De streamingkwaliteit wordt mogelijk gemaakt door de G5-technologie en zorgt voor directe streaming met Apple iPhones. Voor Android is het enkel mogelijk in combinatie met de Smart Mic. Daarnaast is het vervangen van batterijen niet meer nodig. Wat goed is voor het milieu. De batterij onderscheidt zicht van de rest met zijn gebruiksduur; binnen 4 uur is de batterij volledig opgeladen en zorgt voor 19 uur hoorplezier met volledige streamingmogelijkheden. Met een oplaadbeurt van 30 minuten, kan de batterij 7 uur lang mee!

  > Klik hier om de toestellen te bekijken.

  > Klik hier om direct een vrijblijvende proefperiode aan te vragen.

   

 2. Oticon Ruby 1 & 2 miniRITE R - Vanaf € 151,25 (ex oplader)

  De Oticon Ruby hoortoestellen zijn in het najaar van 2020 geïntroduceerd en zijn dan ook de nieuwste hoortoestellen in deze selectie. Beide modellen scoren erg goed op geluidskwaliteit, feedbackpreventie en de snelle oplaadtijd (3 uur). Uit ervaringen van onze klanten is gebleken dat de Oticon Ruby hoortoestellen uitstekend (omgeving)geluid herkennen, makkelijk te bedienen zijn via bijbehorende apps en nauwkeurig kunnen worden afgesteld op het gehoor van de drager. De Ruby 1 is beschikbaar in categorie 5 en de Ruby 2 in categorie 4. Met een aanvullende verzekering is het zelfs al mogelijk vanaf € 0,00!

  Klik hier om de hoortoestellen te bekijken.

  > Klik hier om direct een vrijblijvende proefperiode aan te vragen.

   

 3. Starkey Livio RIC R - Vanaf € 126,47 (ex oplader)


  De Starkey Livio hoortoestellen
   zijn al langer met verschillende tech-levels beschikbaar binnen de categorieën; 54 en 3. De Livio hoortoestellen beschikken naast uitstekende geluidskwaliteit, spraakverstaanbaarheid, oplaadbaarheid en direct streaming van audio over interessante extra functies; een zelfcheck uitvoeren en het online aanpassen. De zelfcheck laat het hoortoestel zichzelf controleren op defecten, zoals een verstopte filter. Hierdoor weet de drager direct waar het probleem zich kan bevinden bij geen of slechter geluid. Het online aanpassen is een functie, waarbij één van onze audiciens het hoortoestel kan aanpassen op de wensen van de drager. Sinds dit jaar zijn ook de oplaadbare Livio BTE-hoortoestellenbeschikbaar in de categorieën.

   

  > Klik hier om de toestellen te bekijken.

  > Klik hier om direct een vrijblijvende proefperiode aan te vragen.

   

 4. Phonak Audéo B50 R - Vanaf € 163,00 (ex oplader)

  De Phonak Audéo B50 R is zo'n hoortoestel dat sinds dit jaar is gelanceerd in categorie 5. Het is Phonak's eerste hoortoestel met oplaadbare batterij en heeft een volledige gebruiksduur van 20 uur. Het toestel beschikt over de AutoSense OS-technologie, wat zorgt voor 60% verbeterde spraakverstaanbaarheid in uitdagende luistersituaties. Een gesprek voeren in de auto zal minder energie vragen. De Audéo B50 blinkt uit op het gebied van connectiviteit. Het toestel is namelijk direct te verbinden met zowel Apple iPhone als Android telefoons. Daarnaast kan het opladen uitgebreid worden, met smart charging opties. Hiermee kunnen de hoortoestellen onderweg opgeladen worden zonder tussenkomst van een vast oplaadpunt.

  > Klik hier om het hoortoestel te bekijken.

  > Klik hier om direct een vrijblijvende proefperiode aan te vragen.

   

 5. ReSound LiNX Quattro 5 61 - Vanaf € 163,00 (ex oplader)

  De ReSound LiNX Quattro was voor de introductie van de ReSound ONE, hét technologische platform van ReSound. Dit jaar is het eerste oplaadbare LiNX Quattro hoortoestel beschikbaar in categorie 5. De chip van dit toestel is zeer snel, waardoor verbinding tussen hoortoestellen en smartphone bevorderd wordt. De gestreamde audio, waaronder muziek wordt afgespeeld zonder vertraging en voorzien van betere geluidskwaliteit. Het hoortoestel biedt met deze technologie ook aan, om op afstand te worden ingesteld door één van onze audiciens. Dit gebeurd via een videogesprek op uw telefoon, vanuit een plek met stabiele internetverbinding.

  > Klik hier om het hoortoestel te bekijken.

  > Klik hier om direct een vrijblijvende proefperiode aan te vragen.
      9.6 uit 50 reviews

Fijn bedrijf.

Lees meer

      9.4 uit 69 reviews

professioneel

Lees meer

      10.0 uit 1 reviews

Geweldige hoorervaring, zeker in drukke omgeving.

Lees meer

      9.4 uit 1938 reviews Lees ze allemaal