Phonak lanceert de Phonak Audéo Paradise!

Phonak lanceert de Phonak Audéo Paradise!

Phonak Audéo Paradise

Phonak lanceert op 24 augustus 2020 de nieuwe Phonak Audéo Paradise hoortoestellen. De Phonak Paradise moet de Phonak's beste hoortoestel; de Phonak Marvel van de troon gaan stoten. De Phonak paradise komt met een vegelijkbaar design als de Phonak Marvel, maar de belangrijkste veranderingen zijn toch wél de technologische functies van het nieuwe hoortoestel.

Spraakbediening met tap-control

De Phonak Paradise komt met een volledig nieuwe functie voor de oplaadbare variaten van de Paradise-modellen, namelijk tap-control. Door één licht tikje op het hoortoestel te geven geeft het de drager toegang tot spraakbediening. Met dit tikje is het mogelijk om Siri (iPhone) of Google Assistent (Android) te activeren doormiddel van spraakcommando's. Erg handig tijdens het autorijden!

Horen met een bewegingssensor

Phonak heeft in de nieuwe Paradise hoortoestellen een bewegingssensor geïmplementeerd. Deze bewegingssensoren zijn wel alleen beschikbaar voor de oplaadbare varianten van de Paradise-serie. Deze bewegingssensor detecteert de bewegingen van de drager en past zich hierop aan. Hierdoor levert het hoortoestel in elke situatie nu nog beter geluid en drukt het achtergrondgeluiden verder naar achteren. Ook werkt deze bewegingssensor nauw samen met de tap-control.

Verbeterde BlueTooth

De Phonak Marvel was het eerste hoortoestel met universele BlueTooth voor zowel Android als IOS (Apple) apparaten. In de Paradise hoortoestellen heeft Phonak de BlueTooth naar een hoger niveau gebracht. Zij hebben namelijk een betere chip geïmplementeerd, deze chip wordt ook wel de 'PRISM-chip' genoemd. Deze speciale chip zorgt ervoor dat de connectiviteit sneller is dan voorheen en het geheugen drastisch verdubbeld. Hierdoor kan de drager nu in totaal 8 BlueTooth apparaten met een Paradise hoortoestel verbinden. Van deze 8 verbonden apparaten kunnen er zeker 2 actief blijven, waardoor het wisselen tussen de drager zijn favoriete apparaten - bijvoorbeeld een iPhone en een iPad - erg makkelijk gemaakt. Het proces van ontkoppelen en opnieuw koppelen met een andere BlueTooth-apparaat is dus verleden tijd.

De Paradise hoortoestellen kunnen dus moeiteloos met verschillende apparaten van IOS, Android en Microsoft verbinden, waardoor de hoortoestellen ook eenvoudig via de myPhonak-app gepersonaliseerd kunnen worden.

Phonak Audéo Paradise varianten

De Phonak Audéo Paradise hoortoestellen komen in vier verschillende varianten:

  • Phonak Paradise-R (oplaadbaar)
  • Phonak Paradise-RT (oplaadbaar met luisterspoel-functie)
  • Phonak Paradise-312 (312-batterij)
  • Phonak Paradise-13T (13-batterij met luisterspoel-functie)
De Phonak Audéo Paradise hoortoestellen komen ook in vier verschillende tech-levels:
  • Premium: P90
  • Advanced: P70
  • Standard: P50
  • Essential: P30
Wilt u de eerste zijn die dit revolutionaire hoortoestel kan uitproberen? Neem dan contact met ons op!
      9.4 uit 67 reviews

Prima apparaatjes en Prima service aan huis.

Lees meer

      9.4 uit 46 reviews

Ik hoor weer alles///

Lees meer

      9.8 uit 3 reviews

Positief

Lees meer

      9.4 uit 1920 reviews Lees ze allemaal