Nieuw hoortoestel: Unitron Insera Blu

Nieuw hoortoestel: Unitron Insera Blu

In februari bracht Unitron de nieuwe Stride Blu hoortoestellen. Dit zijn achter-het-oor hoortoestellen geschikt voor de zwaardere gehoorverliezen. Daarvoor hadden we ook al de luidspreker-in-het-oor toestellen. Nu maakt Unitron het Blu-platform compleet, met de introductie van de Unitron Insera Blu. Een in-het-oor hoortoestel dat verkrijgbaar is in drie varianten. U leest alles over de nieuwe toestellen in deze blog.

Unitron Insera Blu

De Unitron Insera Blu hoortoestellen zijn beschikbaar in drie verschillende varianten:

De toestellen worden altijd opmaat gemaakt voor elke gehoorgang. U heeft keuze uit vier of vijf verschillende kleuren. Voor de eerste keer is er nu ook de kleur zwart. Deze kleur is overigens alleen beschikbaar bij de 312-variant.

De Unitron Insera Blu-10 NW O is de enige variant dat het IP68-keurmerk heeft. Dit betekent dat het hoortoestel beter bestand is tegen vocht, transpiratie of andere waterschade.

Technologie

De Blu-hoortoestellen worden aangedreven door de PRISM-chip. Deze chip zit ook in de Phonak Paradise hoortoestellen. Ten opzichte van de vorige Unitron hoortoestellen biedt deze chip twee keer meer geheugen. Daarnaast is er ook een geavanceerd signaalverwerkingssysteem ingebouwd; Integra OS. Alle binnenkomende geluiden worden door dit systeem automatisch in zeven luisteromgevingen ingedeeld en weer aangepast op het specifieke gehoorverlies van de drager. De luisterervaring wordt geoptimaliseerd in zowel rustige situaties als complexe situaties. Zo is dit hoortoestel geschikt voor eenvoudige en complexe gehoorverliezen.

Unitron Remote Plus App

De Unitron Insera Blu-312 beschikt over bluetooth en kan streamen met Apple en Android. Dit is het enige in-het-oor hoortoestel uit de serie die over deze functie beschikt. Een koppeling tussen uw smartphone en uw hoortoestellen geeft u gemak; handsfree telefoneren, muziek luisteren en andere media afspelen. Ook de Unitron app kan door de bluetooth gekoppeld worden met de hoortoestellen. De app biedt veel handige voordelen, waarmee u uw hoorervaring kunt personaliseren; het handmatig selecteren van de ingestelde programma’s, focus verbeteren, spraak versterken en achtergrondlawaai verminderen.

Wilt u de eerste zijn om het hoortoestel uit te proberen? Neem dan hier contact met ons op.

      9.0 uit 6 reviews

Teleurgesteld.

Lees meer

      9.2 uit 6 reviews

Voor mij een goede aankoop en ben zeer tevreden .

Lees meer

      9.6 uit 66 reviews

Chapeau !! Chapeau

Lees meer

      9.4 uit 2032 reviews Lees ze allemaal