Nieuw hoortoestel: ReSound Nexia

Nieuw hoortoestel: ReSound Nexia

ReSound heeft op 14 februari de ReSound Nexia geïntroduceerd. Dit luidspreker-in-het-oor hoortoestel belooft niet alleen een verbeterde luisterervaring, maar ook een opvallend compact design. Lees verder om te bekijken wat dit hoortoestel te bieden heeft.

Design: Klein, Ergonomisch en Comfortabel

Het ontwerp van de ReSound Nexia is gericht op comfort en discretie. Het is het kleinste luidspreker-in-het-oor hoortoestel dat ReSound momenteel aanbiedt. De ergonomische vorm zorgt voor een comfortabele draagervaring. Dit hoortoestel is 25% kleiner dan de standaard LIHO-modellen, zoals de ReSound Nexia 961, en is voorzien van het IP68-keurmerk, waardoor het bestand is tegen vocht en stof.

Makkelijker horen in rumoer

De techniek van de ReSound Nexia is ontworpen om spraakverstaanbaarheid in rumoerige omgevingen te optimaliseren. Volgens ReSound biedt de Nexia een indrukwekkende verbetering van 150% in spraakverstaanbaarheid in vergelijking met oudere modellen, wat resulteert in meer comfort, tevredenheid en vertrouwen bij gesprekken. Helaas zijn de exacte oudere modellen niet gespecificeerd.

Oplaadbaarheid en langere batterijduur

De ReSound Nexia onderscheidt zich met een opmerkelijk lange batterijduur. Het oplaadbare model kan tot 30 uur meegaan zonder audio streaming, en zelf bij intensief gebruik van streaming blijft de verwachte batterijduur ongeveer 24 uur. In vergelijking met andere oplaadbare hoortoestellen is dit een aanzienlijk voordeel.

Bluetooth Auracast voor stabiele audio streaming

De ReSound Nexia is uitgerust met Bluetooth Auracast, wat een stabiele verbinding biedt voor het streamen van audio vanaf diverse apparaten. Deze functie zorgt voor een helder televisiegeluid met de ReSound TV-streamer+, een nieuwe aanvulling op het assortiment. Met één druk op de knop verbinden uw hoortoestellen zicht met deze tv-streamer, terwijl de ReSound Smart 3D App een speciaal programma biedt op basis van deze nieuwe technologie.

Varianten voor diverse voorkeuren 

De ReSound Nexia is beschikbaar in verschillende varianten om aan diverse voorkeuren te voldoen. Het oplaadbare model, de ReSound Nexia microRIE 60S, is het paradepaardje van de serie. Voor degenen die de voorkeur geven aan batterijen zijn er de ReSound Nexia RIE 61 (312-batterij) en de ReSound Nexia RIE 62 (13-batterij). Deze bieden dezelfde geavanceerde functies, maar met een iets grotere afmeting.

Ervaar de ReSound Nexia

Wilt u als een van de eersten de voordelen van de ReSound Nexia ervaren? Maak dan snel een afspraak via de website, telefonisch of per e-mail.

> Afspraak maken

      9.0 uit 6 reviews

Teleurgesteld.

Lees meer

      9.2 uit 6 reviews

Voor mij een goede aankoop en ben zeer tevreden .

Lees meer

      9.6 uit 66 reviews

Chapeau !! Chapeau

Lees meer

      9.4 uit 2041 reviews Lees ze allemaal