Nieuw hoortoestel: Phonak Virto Paradise

Nieuw hoortoestel: Phonak Virto Paradise

Phonak introduceert in maart 2022 haar nieuwste in-het-oor-hoortoestel (IHO); Phonak Virto Paradise. Naast de eerdere lanceringen van de Audéo Paradise en Naida Paradise is het Paradise assortiment nu helemaal compleet.

Phonak Virto Paradise

De Phonak Virto Paradise is een opmaat gemaakt hoortoestel dat in het oor wordt gedragen. Hierdoor is het hoortoestel bijna niet te zien tijdens het dragen en biedt het veel comfort door zijn custom maatvoering. De Virto Paradise zal beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan een uitvoering zonder enige vorm van connectiviteit, juist wel met connectiviteit mogelijkheden of een uitvoering in titanium.

Connectiviteit

De 312-uitvoering van de Virto Paradise beschikt over de mogelijkheid om met andere apparaten te verbinden. Het kan rechtstreeks verbinden met vrijwel alle Apple- en Android-apparaten. Dit is mogelijk omdat Phonak gebruik maakt van klassieke bluetooth. Iets waarin Phonak zich onderscheidt van de rest. Daarnaast biedt deze bluetooth-technologie nog een andere fijne mogelijkheid, namelijk het kunnen verbinden van twee verschillende apparaten. U kunt bijvoorbeeld uw smartphone en computer tegelijk verbinden en eenvoudig tussen deze apparaten wisselen, zonder de verbinding te verbreken.

Geluidskwaliteit

De voorloper van de Virto Paradise is de Phonak Virto Marvel. Ten opzichte van de Virto Marvel gaat de technologie van de Phonak Virto Paradise een stapje verder. Een nieuwe techniek zorgt voor meer comfort in rumoerige situaties, verbeterde spraakverstaanbaarheid voor luide spraak in rumoerige situaties en een verbeterde eerste aanpassing voor lichte tot gemiddelde gehoorverliezen. Het premium model van de Virto Paradise komt ook met een speciale spraakversterker en dynamische rumoeronderdrukking. Deze spraakversterker kan zachte spraak beter verstaanbaar maken op grotere afstanden of in stille situaties. De dynamische rumoeronderdrukking kan nog beter de kwaliteit van geluid naar boven brengen in rumoer. Het is zelfs te bedienen via de MyPhonak app.

Titanium uitvoering

De Virto Paradise-Titanium is het kleinste IHO-hoortoestel van Phonak. Het toestel kan helaas niet streamen. Een ringleiding is optioneel en kan verbonden worden met de Roger nekklus. Zo kan de functie van de ringleiding toch nog gebruikt worden.

Echter is dit niet hetgeen waar de Virto P-Titanium in uitblinkt. Het onderscheidt zich door zijn kleine afmeting en sterkte. De titanium behuizing is 15 keer sterker dan een normale behuizing. Het is het enige hoortoestel op de markt dat een opmaat gemaakte metalen behuizing heeft!

Houd onze website in de gaten voor de definitieve introductie van de Phonak Virto Paradise hoortoestellen.

Foto: Phonak.com

      9.0 uit 6 reviews

Teleurgesteld.

Lees meer

      9.2 uit 6 reviews

Voor mij een goede aankoop en ben zeer tevreden .

Lees meer

      9.6 uit 66 reviews

Chapeau !! Chapeau

Lees meer

      9.4 uit 2032 reviews Lees ze allemaal