Het nieuwste hoortoestel van Oticon; Oticon More

Het nieuwste hoortoestel van Oticon; Oticon More

Oticon More

De Oticon More is een oplaadbaar RIC-hoortoestel met een mini receiver in-het-oor, ook wel miniRITE genoemd. Oticon brengt met de More een compleet nieuwe technologie op de markt genaamd: ‘Deep Neural Network’ (DNN). Deze nieuwe technologie ondersteunt het brein en laat het op de meest natuurlijke en effectieve manier werken. De hersenen van de mens spelen in vrijwel alle situaties een essentiële rol, ook in het hoorproces. De Oticon More is het eerste hoortoestel dat uw hersenen toegang geeft tot alle relevante geluiden die het nodig heeft, onder het genot van comfort natuurlijk. Oticon heeft het toestel voorzien van maar liefst 12 miljoen levensechte (real-life) geluiden en kan alle geluiden van de wereld herkennen! De More is speciaal gemaakt om het de hoortoesteldrager makkelijker te maken binnen complexe luisteromgevingen, zoals een druk feestje of restaurant. 

Naast het indrukwekkende ‘Deep Neural Network’ brengt de Oticon More nog een aantal handige functies met zich mee zoals:

  • De hoortoestellen zijn Made for iPhone (MFI) en compatibel met moderne Android smartphones. Het direct streamen van telefoongesprekken, muziek en andere audio zal geen obstakel vormen. Bekijk hier of uw Android telefoon geschikt is voor het direct streamen van audio naar de Oticon More.
  • Eenvoudig instellingen aanpassen, zoals het volume met de Oticon ON App. Heeft u de Oticon ON App nog niet? Download de app hier voor iPhone en Android.
  • Het online aanpassen van de hoortoestellen. Maak verbinding met één van onze audiciens met uw telefoon, waar u ook ter wereld bent met de Oticon RemoteCare. Mocht u de Oticon RemoteCare App nog niet op uw telefoon hebben, dan kan u de app hier voor iPhone en Android downloaden.
  • Oplaadbaarheid. Met een oplaadbeurt van 30 minuten kunt u de komende zes uur het toestel weer optimaal gebruiken. Voor het slapen gaan kunnen de hoortoestellen in de bijbehorende charger opgeladen worden, zodat u elke ochtend opstaat met een volle batterij. 
  • Verbinding maken met het IFTTT-netwerk, om zo in contact te komen met slimme apparaten, zoals een Google Home Speaker of de slimme verlichting in uw huis. Bekijk hier onze video hoe dit precies in te stellen is.
  • Daarnaast is het wederom mogelijk om geluid van uw televisie of andere Bluetooth-compatibele apparaten te streamen met de bekende Oticon accessoires.

De Oticon More zal medio december bij Oogvoororen.nl beschikbaar zijn. Het hoortoestel komt in drie verschillende tech-levels, bekijk ze hieronder: 

De tech-levels zijn vergelijkbaar aan die van de Oticon Opn S 1, 2 & 3.

Wilt u de eerste zijn die deze nieuwe hoortoestellen kan uitproberen? Neem contact met ons op!

Foto: www.oticon.global

      9.8 uit 3 reviews

Positief

Lees meer

      9.6 uit 49 reviews

gewoon doen dat is goed voor je gehoor en je humeur.

Lees meer

      10.0 uit 2 reviews

Heelgoed

Lees meer

      9.4 uit 1922 reviews Lees ze allemaal