Consumentenreview: Oticon More

Consumentenreview: Oticon More

In deze consumentenreview vertelt Janneke Roozen, van HoorStyle, haar persoonlijke ervaringen tijdens haar proefperiode met Oticon More. Bekijk de video hieronder of lees de samenvatting van de video in dit artikel.

Aanmeting van het hoortoestel

"Bij het instellen van het hoortoestel merk je direct verschil met andere hoortoestelmerken. Ik hoefde het hoortoestel maar één keer te laten instellen. Zelfs voor het oor waar ik nog nooit een hoortoestel heb gedragen."

Wanneer je liever de voorkeur geeft aan het online instellen (remote fiiting) van de hoortoestel is dat ook mogelijk. Het online instellen kan overal ter wereld met een internetverbinding. Hiervoor hoef je niet naar één van onze vestiging te komen.

Geluid

Oticon maakt gebruik van een eigen ontwikkelde technologie; Deep Neural Network (DNN). Het hoortoestel is hierdoor in staat om verschillende geluiden in de natuur tot in de kleinste details te herkennen. De technologie ondersteunt het brein en laat het op zo'n natuurlijk en effectief mogelijke manier werken. De Oticon More hoortoestellen zijn speciaal ontwikkeld voor uitdagende luistersituaties. Janneke heeft de hoortoestellen getest in onder andere een binnenspeeltuin, restaurant en een druk feestje.

"Qua geluid ben ik helemaal tevreden en ik heb op geen enkel moment hinder ondervonden of gedacht dat ik ze tussendoor uit moest doen. Ik heb zelfs momenten gehad dat ik even moest voelen of de toestellen er nog wel zaten. Wat mij betreft is dat een goed signaal, omdat het geluid erg natuurlijk overkomt."

Connectiviteit

De Oticon More hoortoestellen zijn oplaadbaar en worden opgeladen met bijbehorende oplader. Binnen 3 uur is de batterij volledig opgeladen en is het goed voor een volledige dag horen. Ook kan je kiezen voor een korte oplaadbeurt van 30 minuten, wat goed is voor 6 uur lang horen. In de Oticon App zie je direct het huidige batterijpercentage. Tijdens het streamen van audio of accessoires kan de batterij iets sneller leeg gaan.

"Kom jij in uitdagende luistersituaties, net als ik en wil je gebruik maken van een hoortoestel dat helemaal ontwikkeld is volgens de laatste technologieen. En behoefte hebt aan accessoires die ondersteunen om het geluid beter te verstaan, dan is het hoortoestel zeker de moeite waard om uit te proberen."

Probeer hier de Oticon More hoortoestellen uit.

Janneke Roozen beheert haar eigen website: www.hoorstyle.nl, waarin zij schrijft over verschillende dingen in haar leven toen ze plotseling slechthorend werd. Neem zeker een kijkje!

Bekijk de volledige review hier.

      9.4 uit 5 reviews

Fantastisch

Lees meer

      8.9 uit 4 reviews

een pluim

Lees meer

      9.5 uit 54 reviews

Ik ben zeer tevreden met dit gehoor apparaat

Lees meer

      9.4 uit 2005 reviews Lees ze allemaal