Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Sennheiser klikt u hier.

  • set 840-TV
  • set 840-TV

Sennheiser set 840-TV

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Set 840-TV is een RF-stereo-TV luister systeem dat bij uitstek geschikt is voor draadloos luisteren in uw huis of in uw tuin. Of u nu een tv-programma kijkt of luistert naar verfijnde klassieke muziek, de Set 840-TV heeft een uitstekend geluid. Alleen de druk op de knop zet het apparaat op uw persoonlijke luistervoorkeur. De lichtgewicht ontvanger is comfortabel om te dragen vanwege de flexibele oordopjes. Ergonomische controles en visuele feedback van bepaalde handelingen maakt het gebruik van de Set 840-TV makkelijk en kan direct worden aangesloten op uw TV, hi-fi systeem of radio.

Functies : - Eenvoudig te installeren en te bedienen - Draadloze mobiliteit binnen een bereik van maximaal 100 m - Zendt zelfs door muren - Ideaal voor plasma-tv's - Uitstekend individueel stereogeluid - Drie selecteerbare hoorinstellingen op de zender: geoptimaliseerde spraakverstaanbaarheid te danken aan schakelbare compressie en hoge tonen. Treble nadruk kan individueel worden ingesteld - Grote, ergonomisch volumeregeling op de ontvanger - Balanscontrole op de ontvanger voor het instellen van het volume van het linker en rechter oor - Automatisch aan/uit funtie van de ontvanger. - Hoge mate van draagcomfort dankzij de flexibele oordopjes en een laaggewicht ontvanger - Lithium-polymeer batterij-technologie zorgt voor een lange gebruiksduur van maximaal 9 uur - De ontvanger kan worden geplaatst in de oplader van de zender (gezicht in beide richtingen) - Drie selecteerbare kanalen op de zender voor optimale ontvangst - Auto-tuning - automatisch zoeken van kanalen afstemming kan worden geactiveerd op de ontvanger. - Ge•ntegreerde laadschacht in zender voor reservebatterij. Levering inclusief : 1 RR 840 stethoset-ontvanger Een TR 840 zender Een BA 300 accu 2 paar van vervangende oordopjes Een netvoeding met nationale adapters voor EU, Groot-Brittanni‘ 1 TV RCA-adapter 1 TV SCART-adapter Een TV-aansluiting kabel met twee 3,5 mm stereo jack-aansluitingen

De specs van de Sennheiser set 840-TV op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13