Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

  • Roger Inspiro met iLapel
  • Roger Inspiro met iLapel
  • Roger Inspiro met iLapel
  • Roger Inspiro met iLapel

Phonak Roger Inspiro met iLapel

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Roger inspiro 

Deze microfoon voor de leerkracht is het hart van elk Roger-systeem. De inspiro is geschikt voor gebruik in alle educatieve omgevingen, en heeft twee microfoonopties, heldere menu's en instelbare soft keys. Roger biedt de beste spraak-in-ruis prestatie in de branche, met bewezen verbeteringen tot wel 35 % ten opzichte van Dynamic FM-technologie en 54 % ten opzichte van andere FM- en digitale systemen. Niets is makkelijker in het gebruik dan Roger. U hoeft geen frequenties te programmeren en beheren, en toestellen worden met een éénmalige druk op de knop verbonden. Roger is het meest veelzijdige systeem van zijn soort. Het werkt samen met nagenoeg elk hoortoestel en cochleair implantaat. Bovendien is het compatibel met SoundField. De Roger inspiro is de enige microfoon die spraak tegelijkertijd kan versturen naar Roger-ontvangers, FM-ontvangers én de SoundField-speaker.

Brochure Roger Inspiro 

 

De Roger Pen dient gebruikt te worden in combinatie met een Roger ontvangertje. Oogvoororen.nl levert ook voor Roger de geïntegreerde ontvangers waardoor het hoortoestel nauwelijks groter wordt.

De specs van de Phonak Roger Inspiro met iLapel op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13