SnapFit 2.0 Receiver M - 2R

Receiver geschikt voor de Starkey Genesis AI hoortoestellen. Dit is een "Medium Power" receiver en geschikt voor de gemiddelde gehoorverliezen.

Totaal prijs:

€ 31,00
2-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Een receiver geschikt voor de Starkey Genesis AI hoortoestellen en de gemiddelde gehoorverliezen (M). De Starkey SnapFit 2.0 heeft een andere aansluiting ten opzichte van de andere Starkey receivers. Daarom passen de SnapFit 2.0 receivers niet op andere hoortoestellen van Starkey.

De lengte van slang wordt weergegeven met een nummer van 1 t/m 5. Dit is een receiver voor de rechterzijde. Dit herkent u aan de "R" (rechts). Een receiver voor de linkerzijde herkent u aan de "L" (links).

Weet u niet zeker of deze receiver voor uw hoortoestellen geschikt zijn? Neem dan contact met ons op, wij helpen u uiteraard graag!

Plus- en minpunten

Geschikt voor de Starkey Genesis AI hoortoestellen
Voor de gemiddelde gehoorverliezen
Vernieuwde aansluiting
Niet geschikt voor andere Starkey hoortoestellen

De specs van de SnapFit 2.0 Receiver M - 2R op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13