Widex Charge 'n Clean Moment sRIC R D

Deze oplader beschikt over een droog- en reinigingsfunctie en houdt de hoortoestellen bacterie-vrij tijdens het opladen. De oplader is geschikt voor de Widex Moment Sheer.

Totaal prijs:

€ 280,00
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Deze oplader is geschikt voor de Widex Moment Sheer sRIC R D hoortoestellen. De oplader beschikt over een droog- en reinigingsfunctie en houdt de hoortoestellen bacterie-vrij tijdens het opladen. Daarnaast zit er een temperatuur stabilisatie in de oplader voor een optimale batterij prestatie. De oplader laadt de hoortoestellen binnen 4 uur volledig op. Wanneer u geen tijd heeft om 4 uur op te laden, kunt u keizen voor snelladen. Binnen 30 minuten zijn de hoortoestellen goed voor 4 uur batterij. De oplader is alleen bedraad op te laden en heeft geen oplaadbare accu. De oplader is wat moeilijker mee te nemen in een tas, door de droog- en reinigingsfunctie is de oplader groter dan normaal.

Weet u niet zeker of deze oplader geschikt is voor uw oplaadbare Widex hoortoestellen? Neem dan contact met ons op.

Plus- en minpunten

Droogt en reinigt tijdens het opladen
Temperatuur stabilisatie voor optimale batterij prestaties
Geschikt voor de Widex Moment Sheer sRIC R D
Minder makkelijk mee te nemen
Geen eigen oplaadbare accu

De specs van de Widex Charge 'n Clean Moment sRIC R D op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13