Lees alle 1 reviews

Signia Insio AX Charger

Standaard oplader voor de Signia Insio Charge&Go AX hoortoestellen.

Totaal prijs:

€ 180,00
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Deze oplader is geschikt voor de Signia Insio Charge&Go AX hoortoestellen. Het is een contactloze oplader. Dit betekent dat er geen contactpunten zijn in de oplader of op de hoortoestellen om contact te maken voor het opladen. Bij het plaatsen van de hoortoestellen in de oplader worden ze altijd opgeladen. Plaats wel het linkse hoortoestel in het blauwe vakje en het rechtse hoortoestel in het rode vakje. Het duurt ongeveer 4 uur om de batterij volledig op te laden.

Weet u niet zeker of deze oplader geschikt is voor uw oplaadbare Signia IHO-hoortoestellen? Neem dan contact met ons op.

Plus- en minpunten

Contactloos opladen
Geschikt voor Insio Charge&Go AX hoortoestellen
Niet geschikt voor andere Signia hoortoestellen
Niet geschikt om onderweg te laden omdat er geen accu inzit

De specs van de Signia Insio AX Charger op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13
10
     
1 reviews

      10 / 10
11 Jul 2023

stressvol

de plaatsing van het hoortoestel in de oplader is een drama de gebruiksaanwijzing geeft een foto weer die totaal niet klopt met de oplader.

plaatsen toestel
meerdere keren niet opgeladen omdat het toestel niet in de vorm past,beide wijzen naar achteren terwijl ze op de foto met het smalste punt naar elkaar wijzen/