Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

  • SmartLink+
  • SmartLink+
  • SmartLink+
  • SmartLink+

Phonak SmartLink+

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Dé oplossing voor beter verstaan in gezelschappen

SmartLink+ is de richtmicrofoon met Dynamic FM techniek voor diegenen die maximaal spraakverstaan willen: als vergaderhulp, in gezelschappen, ter overbrugging van afstanden, thuis en op het werk, in de auto, in een winkelcentrum, tijdens (mobiele) telefoongesprekken of face-to-face, en zelfs wanneer u tv kijkt of naar muziek luistert. Kortom: SmartLink+ is de meest complete oplossing voor goed verstaan in de meest uitdagende situaties, zonder vervelende bijgeluiden.

De FM-systemen zijn breed inzetbaar op de werkvloer. De meest populaire toepassingen zijn vergaderen en (mobiel) telefoneren.

Vergaderen
Deze vergaderhulp wordt strategisch geplaatst op de tafel en zo wordt iedereen beter hoorbaar. Ook kan het als richtmicrofoon worden ingezet tijdens één-op-één werkoverleg in een drukke fabriekshal of tijdens een bedrijfsborrel.

Telefoneren zonder omgevingslawaai
Ook voor de vaste en mobiele telefoon kan een prima oplossing geboden worden. Bij een (draadgebonden) vaste telefoon kan de FM-zender via een splitter aangekoppeld worden. Zo wordt het gesprek via FM hoorbaar op beide oren, een enorme verbetering in spraakverstaan. Voor maximaal resultaat kan omgevingsgeluid volledig weggedrukt worden.
Voor de gebruikers van de GSM biedt de bluetooth optie uitkomst, ideaal voor (account) managers en directeuren die altijd en overal bereikbaar willen zijn. Handsfree telefoneren in de auto is zeer eenvoudig doordat de hoortoestellen de headset vormen. Maar ook voor telefonisten/receptionisten biedt dit uitkomst door de handsfree oplossing.

Verstaan op afstand
Een vorkheftruck chauffeur of medewerker die over grotere afstand geïnstrueerd moet worden. Met FM is het alsof de spreker naast hem staat.


 

De specs van de Phonak SmartLink+ op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13