• Afstandbediening 2
  • Afstandbediening 2
  • Afstandbediening 2
  • Afstandbediening 2

ReSound Remote control 2

Met de ReSound Unite Afstandbediening 2 kunt u op elk moment de instellingen van uw hoortoestel aanpassen. U kunt programma’s wijzigen en het volume apart aanpassen.

Totaal prijs:

€ 149,00
1-5 werkdagen levertijd
Selecteer hoeveelheid

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Resound Remote control 2 past het volume van TV Link 2, TelefoonLink 2 en MyPal aan en ook het volume in uw hoortoestellen. Het instelbare volume voor microfoon én audiostreaming zorgt voor balans tussen het geluid van de gestreamde audiobron en de omgevingsgeluiden. Het grotere kleurenscherm heeft eenvoudig af te lezen iconen. Hiermee verandert u van omgevingsprogramma, past u het volume aan en leest u de batterijstatus van zowel de afstandbediening als de hoortoestellen af.

De specs van de ReSound Remote control 2 op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13