Onze werkwijze

Bij oogvoororen.nl willen wij u zo uitgebreid en eerlijk mogelijk advies geven. Wij werken samen met alle leveranciers van hoortoestellen en kunnen dan ook alle merken en typen leveren. Daarnaast werken wij ook samen met alle verzekeraars en kunnen dan ook precies zien wat voor vergoeding u bij welke verzekeraar krijgt.

Hoortoestel oriëntatie.
Bij ons op de website staat alle informatie zo overzichtelijk mogelijk weergeven. U kunt hoortoestellen filteren op soort en merk. Daarnaast kunt u selecteren of u een hoortoestel wilt dat binnen de categorieën valt of juist vrije markt. Op de overzichtspagina van het toestel kunt u onder andere:
- Een omschrijving van het toestel vinden
- Kenmerken & specificaties van dat specifieke toestel vinden
- Plus/minpunten (eventueel ten opzichte van andere soortgelijke toestellen) vinden

Contact met OogvoorOren.nl
Als een bepaald hoortoestel uw interesse heeft gewekt dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via e-mail, het contactformulier, onze online chat of via de telefoon. Welke manier u ook kiest, het zijn altijd gecertificeerde audiciens die uw vragen beantwoorden.

Kennismaking en een afspraak inplannen
Nadat u uw interesse aan ons kenbaar hebt gemaakt nemen wij contact met u op om samen te bespreken welk toestel u graag zou willen en of u hiervoor in aanmerking komt. Dit kan via de telefoon, e-mail, sms; wat u wilt!

Om te weten of u in aanmerking komt voor een bepaald toestel moet er een hoortest gedaan worden.

> Het kan natuurlijk zijn dat u al een hoortest heeft; dat is handig want wij krijgen dan al een eerste indruk in hoeverre uw gehoor beschadigd is. Hoe dan ook doen wij altijd zelf ook een hoortest om 100% inzicht te hebben in uw hoorverlies.

Wij zullen een afspraak inplannen met één van onze audiciens om de hoortest af te nemen. Het kan zijn dat wij dan al toestellen meenemen die uw gehoorverlies zouden moeten opvangen, dit gebeurt altijd in overleg met u. Aan de hand van de hoortest, uw omgeving en uw eisen en wensen zult u keuze hebben uit toestellen die het beste bij uw situatie passen.

Hoortoestel aanmeten
Één van onze audiciens komt bij u langs om het toestel bij u aan te meten. Mocht u na deze afspraak nog niet tevreden zijn over de instellingen dan kan de audicien nog een keer bij u langs komen om de instellingen van het toestel aan te passen. Heeft u een nieuw toestel dat op afstand aangepast kan worden dan is het zelfs niet nodig dat de audicien langskomt maar kan de audicien de aanpassingen klaarzetten in de applicatie op uw smartphone.

Nazorg & Service
Bij ons krijgt u altijd 5 controleafspraken na aanschaf van uw hoortoestellen. U mag zelf bepalen wanneer u deze gebruikt; binnen de 5 jaar garantie of zelfs daarna nog. Wij willen graag dat u zo optimaal mogelijk kunt genieten van uw toestel. Daarnaast kunt u  ons 5 dagen per week bereiken mocht uw toestel niet naar behoren werken.

Wilt u een toestel gratis en vrijblijvend 2 maanden proberen? Bel ons dan op 085-486 3743. U krijgt dan één van onze audiciens aan de telefoon om te informeren naar de mogelijkheden, of gelijk een afspraak te maken.

Mailt u ons liever? Geen probleem! Rechts boven aan de pagina kunt u op de knop 'E-Mail' klikken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

      9.5 uit 2 reviews

Aanrader!

Lees meer

      9.4 uit 6 reviews

Heb hiervoor jarenlange ervaring met bijvoorbeeld beter horen maar hier laaiend enthousias (...)

Lees meer

      10.0 uit 3 reviews
      9.4 uit 1990 reviews Lees ze allemaal