Online hoortoestel

Hoewel het er wellicht op lijkt, schaft u niet daadwerkelijk een hoortoestel bij ons online aan. Een hoortoestel is medisch apparaat en moet op het persoonlijke gehoorverlies worden aangepast voordat deze bruikbaar is voor de klant. Het is nodig om van tevoren een hoortest te doen en aan de hand daarvan te kijken welk toestel het beste zou passen. U krijgt bij ons altijd een vrijblijvende proefperiode, pas als u helemaal tevreden is krijgt u een factuur. 

Wat gebeurt er wel online
Op onze website staat er overzichtelijk weergeven aan welke kenmerken en specificaties de toestellen voldoen. U kunt dus zelf al een voorselectie maken en toestellen vergelijken, voordat u een keuze maakt.

Verder kunnen kleine problemen met het toestel aan de telefoon of via de e-mail al opgelost worden. Dit scheelt u veel tijd omdat u niet langs uw audicien hoeft om een oplossing te vinden. Daarnaast zijn er op de website instructie video's en foto's te vinden hoe u de basis problemen met uw toestel op kunt lossen.

U kunt (als uw toestel daarvoor gemaakt is) het toestel op afstand aan laten passen door de audicien.

De nieuwste toestellen
Als er over het online aanpassen van hoortoestellen gesproken wordt, dan worden hier vaak de nieuwste hoortoestellen mee bedoeld zoals de Signia Nx en de ReSound LiNX 3D. Deze toestellen zijn online op afstand aanpasbaar door de audicien. Dit werkt via een applicatie op de smartphone. Via de app kunt u contact maken met de audicien (in sommige gevallen zelfs via videochat) en kunt u aangeven wat u graag aangepast ziet. Deze manier van aanpassen zorgt ervoor dat u minder tijd kwijt bent.

Wilt u weten hoe toestellen online aangepast worden, klik dan hier.

Wat gebeurt er niet online
Het toestel moet de eerste keer altijd door een audicien aangepast worden. Er kan een audicien bij u langs komen om het hoortoestel aan te passen aan uw eisen en wensen. Mocht u liever bij ons langskomen, dan kan dit natuurlijk ook. Wij hebben 9 vestigingen verspreid door Nederland waar u voor service terecht kunt. 

      9.5 uit 59 reviews

Geweldig!

Lees meer

      10.0 uit 2 reviews

klantgeriucht, klantvriendelijk, integer en snel handelend optreden

Lees meer

      9.9 uit 15 reviews

Uitgebreid geïnformeerd en goede keuze kunnen maken

Lees meer

      9.4 uit 1978 reviews Lees ze allemaal