ReSound LiNX Quattro hoortoestellen

Bekijk hier de ReSound LiNX Quattro hoorapparaten van Oogvoororen.nl. De ReSound LiNX Quattro hoorapparaten beschikken over betrouwbare audiologische techniek en kunnen zeker nog prima functioneren, ondanks dat dit model ongeveer twee jaar geleden is geïntroduceerd. Bekijk de hoorapparaten voor alle specificaties en prijzen.

1 - 6 van 6 hoortoestellen
Categorie 4 ReSound LiNX Quattro 5 61 - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 5 ReSound LiNX Quattro 7 61 - Oplaadbaar
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 5 ReSound LiNX Quattro 7 62
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 4 ReSound LiNX Quattro 5 62
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk
Categorie 5 ReSound LiNX Quattro 7 61
Na vergoeding vanaf € 131,26 per stuk
Categorie 4 ReSound LiNX Quattro 5 61
Na vergoeding vanaf € 115,73 per stuk

ReSound LiNX Quattro hoortoestellen

ReSound LiNX Quattro, ‘s werelds eerste Premium-Plus hooroplossing.
Dankzij zijn nieuwe technologie zorgt het toestel voor een fijne geluidsbeleving met veel diepgang, dynamiek en ritme. 

Het is de eerste keer dat alle huidige, hoogwaardige hoortoestelcomponenten in één hoortoestel zijn samengebracht. Dit biedt mensen met een gehoorverlies een helderder, natuurlijker en rijker geluid.

ReSound LiNX Quattro™ bevat een combinatie van verschillende voordelen:

  • Geluidskwaliteit: een briljante geluidsbeleving met helderdere, natuurlijkere en rijkere klankopbouw. Alle geluiden zijn waarneembaar tot in de kleinste details. Dit zorgt voor een fijne geluidskwaliteit, waarbij zachte geluiden helderder klinken en de harde geluiden rijker klinken en niet vervormen
  • Breedband streaming : dit zorgt voor een mooiere geluidsweergave bij het streamen van muziek. Tevens treedt er bij het streamen van telefoongesprekken geen vertraging op, u hoeft dus geen 3 seconden te wachten totdat de verbinding tot stand komt. U bent direct in staat uw gesprekspartner te woord te staan. Het toestel is volledig compatibel met iPhone, iPad en iPod Touch en met 90% van de Android-telefoons.
  • Oplaadbaarheid: ook is er een oplaadbare versie verkrijgbaar, deze accu heeft een lange gebruiksduur. Gebruikers profiteren van een ingebouwde lithium-ionaccu die 24 uur werkt, zelfs als er de helft van de tijd wordt gestreamd.

ReSound e-Assist™ zorgt voor persoonlijk geluid en support vanaf elke locatie

ReSound e-Assist™ verbindt hoortoesteldragers met hun hoorspecialisten via de ReSound Smart 3D™ app. Zo kunt u hiermee op afstand de instellingen van uw hoortoestellen laten bijwerken, zonder dat u het hoorcentrum hoeft te bezoeken. Dit biedt voordelen voor gebruikers die een beperkte mobiliteit hebben, een actief leven en drukke carrière hebben, of lang moeten reizen om hun hoorspecialist te bezoeken.