Alle in-het-kanaal-hoortoestellen

Bekijk hier alle in-het-kanaal-hoortoestellen van Oogvoororen.nl. De hoortoestellen worden in het oor gedragen en zijn vaak op-maat gemaakt op de gehoorgang van de drager. De hoortoestellen zijn door de kleine afmeting vrijwel niet te zien tijdens het dragen. Alle prijzen zijn inclusief 5 jaar garantie. Bekijk alle prijzen en specificaties bij de hoortoestellen. Onze audiciens staan klaar voor uw vragen.

- van 0 hoortoestellen

In-het-kanaal hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen zijn toestellen die volledig in het kanaal geplaatst worden. Deze toestellen worden ook wel IIC (invisible in the channel) en CIC (completely in the channel) genoemd, waarbij CIC nog enigzins zichtbaar zijn.

De toestellen zijn vaak zo klein dat ringleiding, programmaschakelaar en/of volumeschakelaar niet aanwezig zijn op het toestel zelf. Gelukkig kan met een app op de smartphone het geluid en het programma wel aangepast worden. Niet alle onzichtbare toestellen hebben deze mogelijkheid dit kunt u in de omschrijving van het toestel op onze website terugvinden.

Een aantal hoortoestellen in het kanaal zijn ook online aanpasbaar en beschikken dus over de nieuwste technologie. Deze hoortoestellen kunnen dus op afstand aangepast worden door uw audicien. Dit gaat ook via een applicatie op uw smartphone.

Wilt u meer over oline aanpasbare toestellen weten dan kunt u hier klikken.

Doordat deze toestellen in het kanaal zitten en het hoorkanaal voor ieder persoon verschilt passen niet alle hoortoestellen in alle kanalen. De audicien kan dit gelijk bij de hoortest zien.