Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Widex klikt u hier.

Categorie 3
 • Menu 3 SP
 • Menu 3 SP

Widex Menu 3 SP

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

MENU is hét hoortoestel van deze tijd. De naam dekt volledig de lading - u kiest het type, de functies en de kleuren die precies bij ú passen. De keus is aan u!

Is er sprake van een gehoorverlies, dan is het niet altijd zo eenvoudig om die oplossing te vinden die voor u op maat is - ook voor wat uw budget betreft.
   

Dankzij de MENUTM serie van Widex kunt u nu uw hoortoestel op maat kiezen met precies die functies die u werkelijk nodig hebt en zonder te betalen voor wat u niet nodig hebt.
  
De basisuitvoering staat al garant voor een uitstekend geluid voor een ultiem luistergemak en door de geavanceerde technologie wordt het hinderlijk rondzingen (fluiten) sterk verminderd. Bovendien kan het toestel zich aanpassen aan de wisselende luistersituaties - iets dat doorgaans alleen mogelijk is met duurdere hoortoestellen.
  

Wilt u een hoortoestel met een geluidskwaliteit die nog meer past bij uw behoeften, dan kunt u kiezen voor de optie met meer geluidskanalen voor een nog nauwkeuriger signaalbewerking. En wilt u nog meer extra functies, zoals ons unieke tinnitus-programma, of onze technologie voor beter spraakverstaan in een rumoerige omgeving, dan is dat ook mogelijk door te kiezen voor die opties.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Menu 3 SP

Widex Menu 3 SP
Menu 3 SP
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Batterijtype ZL10
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Menu 3 SP
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2007
Oplaadbaar
Batterijtype ZL10
Batterijduur 330 uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 3
Banden 3
Luisterprogramma's 5
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico