Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Varibel klikt u hier.

 • Twin
 • Twin
 • Twin
 • Twin
 • Twin
 • Twin
 • Twin
 • Twin

Twin

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

TWIN is een stijlvolle bril met meerdere microfoontjes in de brilpoot die ervoor zorgen dat u beter hoort. Zelfs in de moeilijkste
en rumoerigste situaties! Door het volume aan te passen en te schakelen tussen de programma’s, kunt u zich ongezien aan elke situatie aanpassen.

De hoorbril blijft een aantrekkelijke optie voor mensen die belang hechten aan het comfort bij het dragen van hoortoestellen tezamen met een bril of het algehele uiterlijk van hoortoestellen. Varibel onderkent dit en heeft een uniek brilsysteem ontwikkeld met daarin meerdere microfoons geintegreerd. Het systeem bevat 4 microfoons die onzichtbaar verwerkt zitten in beide brilveren en biedt daarmee een buitengewone en ongevenaarde richtwerking met een natuurlijke klank. Door middel van volledig digitale multi-kanaals geluidsverwerking en een oplaadbaar batterijsysteem, biedt Varibel een zeer compleet en persoonlijke oplossing, waarin optiek en gehoor gecombineerd worden. U heeft keuze uit 8 verschillende monturen en 7 kleuren. 

De TWIN hoorbril wordt geleverd inclusief (reis)lader, set oplaadbare batterijen en een briletui. Inclusief 2 jaar garantie. Totale prijs voor de Varibel Twin is €1795,- (dus ook voor tweezijdig gehoorverlies) Inclusief aanpaskosten.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Twin

Twin
Twin € 1.795,00
Batterijtype -
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Twin € 1.795,00
Algemeen
Reviews      
Oplaadbaar
Batterijduur 24h uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico