Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Varibel klikt u hier.

 • Blu 02
 • Blu 02
 • Blu 02
 • Blu 02
 • Blu 02
 • Blu 02

Blu 02

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Bij aanschaf van een Varibel Blu hoorbril is altijd het volgende inbegrepen: Aanpassing van de bril op uw gehoor, twee jaar garantie en een proefperiode van twee maanden.

Blu - de meest veelzijdige hoorbril ter wereld

Varibel heeft op het gebied van hoorbrillen een bijzondere reputatie opgebouwd.Het langdurige succes van de Quattro wordt nu voortgezet met de Blu, de innovatieve hoorbril met Bluetooth verbinding. Blu’s bewezen en gepatenteerde multi-microfoon technologie verbeterd richting horen in rumoerige situaties. Door de draadloze mogelijkheden, door middel van Bluetooth, bent u in staat om verbinding te maken met andere apparaten, zoals smartphones - IOS en Android, tablets en computers. Lees verder om te ontdekken welke buitengewone kenmerken de Blu u kan bieden, om geluid in uw dagelijks leven te versterken. 

Bij ons te verkrijgen! De Hoorbril. Ze waren al een tijdje op de markt maar nu met hedendaagse monturen en de mogelijkheid om te koppelen met je iPhone. Wanneer je toch al brildragend bent is dit een van de meest onzichtbare oplossingen op de markt.

Geraffineerde technologie geïntegreerd in uw bril
Sinds 2003 focust Varibel zich op brillen met multi-microfoon technologie. Wij zijn ervan overtuigd dat het plaatsen van microfoons aan de voorkant van de oorschelp, in de poten van de bril, het richting horen verbetert, vooral in rumoerige situaties. Met de Blu hebben we hier nog een voordeel aan toegevoegd: hands-free telefoongesprekken voeren. De afstand van de micofoons in de brilpoot tot aan de mond, maakt het mogelijk om telefoongesprekken hands-free te beantwoorden, zonder enige vervorming.

De vier-kanaals, 12-band digitale versterker met adaptieve ruisonderdrukking en adaptieve feedback manager, is krachtig en flexibel en kan verschillende typen gehoorvlies versterken. En een breed frequentiebereik met voldoende winst helpt bij het oplossen van gehoorverlies.

De Blu beschikt over vier luisterprogramma’s. Elk programma kan door software individueel worden ingesteld om het gehoorverlies te compenseren en overeen te komen met uw geluidsvoorkeuren. Ze kunnen ook worden ingesteld om aan de gewenste instellingen te voldoen van uw externe apparatuur of smartphone met Bluetooth. Blijf in controle over uw gehoor

De Blu programmeren met uw persoonlijke instellingen is nog maar het begin van een nieuwe geluidservaring. Met Blu zal u ontdekken hoe u controle krijgt over uw gehoor en de hoorbril af te stemmen in bepaalde gelegenheden.

Blu heeft 4 luisterprogramma’s.

Beter kunnen horen in rustige situaties - omnidirectioneel horen

Beter kunnen horen in rumoerige situaties - richting horen

Een luisterprogramma voor apparaten met Bluetooth (bijv. muziek)

Een programma dat het mogelijk maakt om uw telefoon op te nemen met uw bril

De Blu app (applicatie) voor iOS en Android geeft uw vele mogelijkheden. U kunt schakelen tussen de verschillende luisterprogramma’s; het volume van elk programma aanpassen, met volumeregelaars voor de linker- en rechterkant; de hoge en lage toonregeling veranderen, of zelfs één zijde van de hoorbril dempen wanneer u wordt gebeld in een rumoerige omgeving.

En dan is er nog de mogelijkheid om naar uw favoriete muziek te luisteren, direct vanaf uw smartphone, overal waar u wilt en zonder het gebruik van snoertjes! Uw hoorbril heeft een dubbele functie als hoofdtelefoon.

Inkomende telefoongesprekken kunnen worden beantwoord door een simpele druk op de knop die zich op uw brilpoot bevindt. Het is niet meer nodig om uw smartphone uit uw broekzak te halen.
Start direct uw gesprek! Na afloop van het gesprek zal uw hoorbril automatisch terugschakelen naar het programma dat in gebruik was. 

Kraakhelder versterkt geluid, direct naar het oor
Of u nou een gesprek heeft met twee of meerdere personen of luistert naar de televisie, Blu zal uw luistervermogen verbeteren in elke relatief rustige situatie. 

Hoor het beste in rumoerige omgevingen zoals op het werk, in restaurants en op feesten
Digitale geluidsverwerking, gecombineerd met multi-microfoon technologie, compenseren uw geluidsverlies. De microfoons in de brilpoten zijn directioneel, dat betekent dat u kunt horen vanuit de richting waarnaar u kijkt. Dit helpt u duidelijk horen in rumoerige omgevingen. 

 

Keuze van materialen
Blu’s bestanddelen werken samen om te zorgen voor een perfecte verbondenheid tussen monturen en hoortechnologie. De fijnste elektronische onderdelen en schakelingen zijn met zorg gebruikt om de meest geraffineerde digitale geluidsverweking te combineren met BluetoothTM chip technologie.

Al deze technologie is verpakt in een klein bestanddeel van de TeniteTM brilpoot met afneembare oplaadbare batterijen.
Tenite celluloid is duurzaam en gemakkelijk te buigen. Lasergesneden roestvrijstalen plaatjes (verkrijgbaar in verschillende lengtes) verbinden het montuur en de Blu behuizing, om een betrouwbare bril te creeren.

Bij iedere Blu ontvangt u een oplader en een extra paar batterijen. Dit geeft u de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van alle functies van de Blu.

Het verwerkte geluid wordt getransporteerd door een klein draadje (verkijgbaar in verschillende lengtes) naar een klein, comfortabel en onopvallend oorstukje dat past in uw oorkanaal. Anderen zullen nauwelijks opmerken dat u de bril gebruikt als hoorapparaat, als hoofdtelefoon of om telefoongesprekken mee te beantwoorden.

De Blu beschikt over 4 luisterprogramma’s. Elk programma kan door software individueel worden ingesteld om, niet alleen uw gehoorverlies te compenseren, maar ook om overeen te komen met uw muziek en smartphone instellingen. 


Vergelijk hier de verschillende variaties van de Blu 02

Blu 02
Blu 02 € 1.297,50
Batterijtype -
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Blu 02 € 1.297,50
Algemeen
Reviews      
Oplaadbaar
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico