Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Unitron klikt u hier.

 • Quantum2 S Pro
 • Quantum2 S Pro

Quantum2 S Pro

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Quantum2 is de nieuwste stap in natuurlijk hifi-geluid. Deze nieuwe generatie hoortoestellen is er ook in de Pro uitvoering, het geavanceerde technologieniveau dat de ultieme luisterervaring biedt in alle omgevingen, automatisch en vloeiend. De Quantum2 biedt een complete lijn IHO's en prestatiegerichte AHO's die beschikken over een groot aantal functies die uw klanten een natuurlijker luisterervaring geven en de beste resultaten bij de eerste keer aanpassen. Voor de verbetering in natuurlijk, aangenaam luisteren die de Quantum2 levert, is Era verantwoordelijk, het platform dat geweldige prestaties mogelijk maakt.

De ultieme luisterervaring
Geniet van een natuurlijk geluid en versta beter wat er wordt gezegd, zonder de afleiding van vervelende achtergrondgeluiden.

Handsfree genieten
U heeft niet eens in de gaten wanneer Quantum 2 Pro automatisch overschakelt naar de instellingen die u de beste luisterervaring geven.

Draadloos gemak
Quantum 2 Pro biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van draadloze accessoires die het luisteren nog prettiger kunnen maken.

Geniet van gesprekken
In een druk restaurant kunt u alles horen wat uw gezelschap vertelt, doordat Quantum 2 Pro automatisch inzoomt op spraak uit alle richtingen en afleidende geluiden naar de achtergrond brengt.

Telefoneren met plezier
Als u uw huis- of mobiele telefoon bij uw hoortoestel houdt, zorgt Quantum 2 Pro er automatisch voor dat de stem van de beller naar beide oren wordt gestuurd, voor een helder en gemakkelijk telefoongesprek.

Geniet van entertainment
Snoeren zijn niet meer nodig, u kunt het geluid van uw tv direct via uw hoortoestel horen. Hoor TV -programma's duidelijk zonder dat u het volume zo hoog moet zetten dat u het plezier van anderen verstoort.

Thuis ontspannen
Quantum 2 Pro vermindert vervelende achtergrondgeluiden, zoals het geluid van een airconditioner, zodat u lekker kunt ontspannen zonder afgeleid te worden.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Quantum2 S Pro

Quantum2 S Pro
Quantum2 S Pro € 1.145,00
Batterijtype ZL13
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Quantum2 S Pro € 1.145,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2014
Oplaadbaar
Batterijtype ZL13
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 20
Banden 20
Luisterprogramma's 3
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico