Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Signia klikt u hier.

Let op. Dit product heeft een opvolger.

Signia Silk 5 X All-in prijs € 1.495,00
 • Silk 5 Primax
 • Silk 5 Primax
 • Silk 5 Primax
 • Silk 5 Primax
 • Silk 5 Primax
 • Silk 5 Primax

Signia Silk 5 Primax

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

De Silk primax zit boordevol geavanceerde functies, maar toch zijn de minuscule Silk Primax Click CIC-hoortoestellen onzichtbaar in het oor verstopt. De binaurale OneMic-richtingsgevoeligheid is een wereldprimeur en dankzij de flexibele, Click Sleeves zijn de nieuwe Silk primax hoortoestellen ideaal voor hoortoesteldragers die op zoek zijn naar een onzichtbare oplossing. De Click Sleeves zijn er in 3 maten en passen in elk oor. Dankzij de silicone sleeves kunnen de hoortoestellen ter plekke worden aangepast zonder eerst een afdruk van de gehoorgang te maken. Het draagcomfort is heel hoog. Hij is super klein en zacht. De Sleevs zijn gemaakt van flexibel silicone. U voelt ze niet en niemand kan ze zien.

Uit onderzoek van de Universiteit van Noord-Colorado in 2015 is gebleken dat dankzij de Primax functies Speechmaster en Echoshield er een aanzienlijke vermindering is in inspanning van het luisteren door de hersenen. Dus of u nu in een druk kantoor, winkel of restaurant bent, u zult merken dat u zich minder hoeft in te spannen en concentreren. De geavanceerde Speechmaster functie benadrukt de spreker en reduceert overbodige stemmen en omgevingsgeluid.

De Silk primax kunt u overigens moeiteloos koppelen met uw telefoon, TV, geluidsinstallatie of PC. Hiervoor gebruikt u de Easytek en TV Transmitter. Het geluid van uw device wordt dan rechtstreeks naar de Silk primax gestuurd wat u een geweldige kwaliteit aan geluid biedt.

De Silk 5 primax is voorzien van veel features waarmee u ontspannen kunt luisteren en verstaan. Dankzij de geavanceerde microfoon en een breed aantal kanalen wordt rumoer gefilterd en krijgt u een comfortabel en natuurlijk geluid.

 


 

Plus- en minpunten

De luisterprogramma's kunnen door uzelf aangepast worden met de touchControl applicatie (Android en iOS)
Middels de 'Easytek' accessoire is het mogelijk de toestellen te koppelen en te bedienen met een smartphone (Android en iOS)
9.4
     
1 reviews

      9.4 / 10
11 Apr 2018

een geweldige ervaring om weer goed te horen!

alleen maar positieve ervaring met het toestel en zeker ook met de uitleg en levering hier van.Ook het houden aan afspraak van dag en tijd is positief ervaren.

goed schoon te houden
geen hinder bij het dragen
batterijen gauw leeg.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Silk 5 Primax

Signia Silk 5 Primax
Silk 5 Primax € 1.329,00
Batterijtype ZL10
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Silk 5 Primax € 1.329,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2016
Oplaadbaar
Batterijtype ZL10
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 32
Banden 16
Luisterprogramma's 6
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico