Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van ReSound klikt u hier.

 • LiNX2 5 88-DW
 • LiNX2 5 88-DW
 • LiNX2 5 88-DW
 • LiNX2 5 88-DW
 • LiNX2 5 88-DW
 • LiNX2 5 88-DW
 • LiNX2 5 88-DW
 • LiNX2 5 88-DW
 • LiNX2 5 88-DW
 • LiNX2 5 88-DW

ReSound LiNX2 5 88-DW

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Geniet volop van Smarthoren
Doe uw splinternieuwe ReSound LiNX2™ hoortoestellen in en ontdek welke nieuwe voordelen deze nummer één op het gebied van Smarthoren u te bieden heeft.

Geniet de hele dag van geluid van topkwaliteit en luistercomfort. En weet waar de geluiden om u heen vandaan komen, dankzij Spatial Sense™. Of u nu moet  werken of naar vrienden gaat, u kunt met een gerust hart deelnemen aan het gesprek. Omdat u weet dat u ieder woord moeiteloos kunt verstaan. Neem actief deel aan groepsgesprekken. Praat mee, zelfs als het rumoeriger wordt, met hulp van de nieuwe Binaurale Directionaliteit™ II.

Telefoneer terwijl u uw jas aantrekt en op een winderige parkeerplaats loopt. Stream onderweg in de auto vanaf uw iPhone uw nieuwste playlist, podcast of audioboek. Geen kabels.  Niets om uw nek. Gewoon direct stereogeluid. Eenmaal thuis hebt u nog genoeg energie over voor een gezellige avond met uw dierbaren. Omdat het horen, waar u vroeger zo moe  van werd, nu zo moeiteloos en natuurlijk gaat.

Omarm ReSound LiNX2 en Smarthoren, met technologieën die zó geavanceerd zijn, dat ze zich aan u en uw levensstijl aanpassen. 
 

Krijg een levendig gevoel van ruimte en spraak

Binaurale Directionaliteit™ II met Spatial Sense™ is een combinatie van unieke algoritmes van Surround Sound by ReSound™, onze geavanceerde geluidsverwerkingsstrategie.  Uw ReSound LiNX2™ hoortoestellen wisselen voortdurend gegevens uit over de geluidsomgeving. Hierdoor heeft u in elke luistersituatie een levendig bewustzijn van de omgeving en geniet u van goede geluidskwaliteit en geweldig spraakverstaan.

Spatial Sense bootst na hoe uw oorschelp geluid naar het binnenoor geleidt, zodat u beter kunt horen waar geluiden vandaan komen. Hierdoor ervaart u uw omgeving natuurlijker, met de hoogst mogelijke geluidskwaliteit.

Binaurale Directionaliteit II optimaliseert dynamisch de directionaliteitsinstellingen, zodat u kunt inzoomen op geluiden die u het interessantst vindt. Terwijl u tegelijkertijd in de  gaten kunt houden wat er om u heen gebeurt. Dit ondersteunt uw natuurlijk vermogen om u op spraak te richten, zelfs in de meest luidruchtige omstandigheden.

Dit is de basis van ReSound LiNX2. Niets handmatig instellen. Geen compromis in geluids- kwaliteit of luistercomfort. Gewoon moeiteloos horen zoals iedereen. ReSound LiNX2 is geschikt voor iedereen met een licht tot zeer ernstig gehoorverlies.

Kies zelf uw model en stijl

lineup

color

Modern, klein en duurzaam. ReSound LiNX2™ hoortoestellen zijn verkrijgbaar in een complete lijn nieuwe designs en kleuren. De Receiver-in-het-oor en Achter-het-oor-modellen beschikken over SureFit™: een nieuw en kleiner design van het deel van het hoortoestel dat in uw gehoorgang gaat. De kleine SureFit receivers, dunne slangetjes en Eartips zijn groots in hun draagcomfort en bieden een geweldige, verbeterde geluidskwaliteit. De nieuwe ontwerpen zijn bestand tegen intensief dagelijks gebruik. Ieder onderdeel van ReSound LiNX2 is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een iSolate™ nanotech coating aan de binnen- en buitenkant. Dit beschermt het toestel tegen water, stof, oorsmeer en transpiratievocht.

Maak verbinding en leg moeiteloos contact

Stelt u zich eens voor: uw favoriete muziek of film in stereo, precies afgesteld op uw gehoorverlies en direct gestreamd vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch. Voer (video) gesprekken met uw dierbaren. Laat u tijdens het sporten aanmoedigen door de stem op uw favoriete fitness app. Geen kabels. Niets om uw nek. ReSound LiNX2™ hoortoestellen zijn Made For iPhone, wat betekent dat u ze kunt verbinden met uw iPhone, iPad of iPod touch. Zodat uw hoortoestellen werken als Bluetooth 
stereo-hoofdtelefoons. U kunt dus net als iedereen communiceren met de hele wereld. U kunt nu communiceren met de hele wereld, net als iedereen.

Maak verbinding met ReSound Unite™ accessoires

STREAM STEREOGELUID MET DE RESOUND UNITE TELEFOONCLIP+
Heeft u geen iPhone? Ook dan kunt u geluid naar uw ReSound LiNX2™ hoortoestellen streamen. Koppel een telefoon met Bluetooth aan uw ReSound Unite Telefoonclip+ en gebruik uw hoortoestellen als oordopjes voor telefoongesprekken. Of stream stereogeluid van video’s, playlists en podcasts naar uw hoortoestellen. De 
Telefoonclip+ werkt ook als eenvoudige afstandbediening voor uw hoortoestellen. U kunt uw programma veranderen, het volume regelen en het geluid van uw hoortoestellen op stil zetten.

Personaliseer moeiteloos uw hoorbeleving

Stel uw ReSound LiNX2™ hoortoestellen af op uw eigen voorkeuren met de verbeterde ReSound Smart™ app.
Pas het volume, de hoge tonen en de bas aan terwijl u onderweg bent. Creëer zelf uw favoriete programma’s en activeer deze als u een nieuwe luisteromgeving binnenkomt. Voor beter spraakverstaan, ruimtelijk bewustzijn en luistercomfort. Dit alles zonder dat u uw hoortoestellen aanraakt en er onnodig aandacht
op vestigt. Uw hoortoestellen kwijt? Geen probleem. U kunt ze snel terugvinden met de functie ‘Zoeken’. Wilt u TV kijken en tegelijkertijd met uw partner en kleinkinderen praten? Regel met uw app de geluidsniveaus van uw ReSound Unite™ TV Streamer 2 en uw hoortoestelmicrofoons. Zorg met de geavanceerde 
Sound Enhancer zelf voor meer hoorcomfort bij lawaai en wind en voor een betere focus op spraak. En sla de instellingen op in uw lijst met favorieten. Als u via GPS op uw telefoon uw favoriete plaatsen aangeeft, activeert de ReSound Smart app automatisch de juiste luisterinstellingen als u zo’n favoriete plek bezoekt. 
U kunt er ookvoor kiezen om ze pas te activeren op een moment dat u dat zelf wilt.

appstore

 

Een piep of een ruis in uw oren?

Plus- en minpunten

Zeer natuurlijk geluid
Het toestel is Made for iPhone en kan dus draadloos gekoppeld worden aan Apple apparaten
Het toestel heeft ear-to-ear communicatie, waarbij beide oren zo samenwerken dat het geluid evenwichtig is
Het toestel is draadloos te koppelen aan accessoires (audio, televisie en telefoon) met de telefoonclip +, daarnaast kan met de Resound Smart applicatie het toestel door uzelf aangepast worden
Het toestel is niet (optioneel) oplaadbaar
Het toestel is niet op afstand aan te passen door de audicien

Vergelijk hier de verschillende variaties van de LiNX2 5 88-DW

ReSound LiNX2 5 88-DW
LiNX2 5 88-DW € 1.002,50
Batterijtype ZL13
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

LiNX2 5 88-DW € 1.002,50
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2015
Oplaadbaar
Batterijtype ZL13
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 16
Banden 16
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Lokalisatie
Gezondheidsfuncties

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico