Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

 • Virto Quest 90 Nano
 • Virto Quest 90 Nano
 • Virto Quest 90 Nano
 • Virto Quest 90 Nano
 • Virto Quest 90 Nano
 • Virto Quest 90 Nano

Phonak Virto Quest 90 Nano

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

De op maat gemaakte hoortoestellen van Phonak Virto Q worden individueel gevormd naar uw gehoorkanaal zodat deze perfect past en comfortabel zit in uw oren. Met de Virto Q profiteert u van de breedste selectie van unieke kenmerken aan de binnenkant, en van de hoogste vorm van discretie aan de buitenkant.

De Virto Q-nano van Phonak is een van de kleinste op maat gemaakte hoortoestellen die u uw zelfvertrouwen volledig teruggeeft omdat ze echt onzichtbaar zijn. Deze toestellen voorzien u van uitstekend comfort en discretie en bevatten unieke kenmerken voor een buitengewone hoor-ervaring. Met de MiniControl kunt eenvoudig het volume regelen of programma’s selecteren.

Enkele kenmerken van de Virto Q:

Speech in Wind
Geniet van conversaties zelf op een winderige dag. Windruis kan het spraakverstaan en luistercomfort sterk verminderen. Met de Speech in Wind functie verbeterd de Virto Q het horen van spraak zelfs als het flink waait.

auto StereoZoom
Met deze functie wordt de stem die u wilt horen vanuit een lawaaierige menigte. Wanneer lawaai een bepaald niveau bereikt dat het horen van een persoon in een menigte of groep bemoeilijkt dan wordt automatisch de auto StereoZoom geactiveerd waardoor u zich kunt focussen op de stem die u wilt horen.

DuoPhone
Hierdoor kunt u nog beter verstaan tijdens het telefoneren. Zodra u de telefoon aan uw oor houdt wordt de stem van de beller automatisch gestreamd naar uw andere oor. U kunt de conversatie nu met beide oren horen wat resulteert in een superieur geluidskwaliteit en verbeterd spraakverstaan.

Virto_Q.pdf

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Virto Quest 90 Nano

Phonak Virto Quest 90 Nano
Virto Quest 90 Nano € 1.439,00
Batterijtype ZL10
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Virto Quest 90 Nano € 1.439,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 1970
Oplaadbaar
Batterijtype ZL10
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 20
Banden 20
Luisterprogramma's 5
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico