• Virto B90 - 10
  • Virto B90 - 10
  • Virto B90 - 10
  • Virto B90 - 10
  • Youtube video van Virto B90 - 10

Phonak Virto B90 - 10

All-in prijs € 1.691,50

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Één van de nieuwste hoortoestellen voor in het oor. Het toestel beschikt over de nieuwste Phonak technologie waarbij de hoortoestellen met biometrische kalibratie worden gekalibreerd op basis van de anatomie van uw oor, waardoor er altijd een toestel bij uw specifieke gehoorverlies past. Daarnaast beschikt het toestel over AutoSense OS (hiermee wordt de omgeving iedere 0,4 seconde gescand) waarmee het toestel de luisteromgeving aanvoelt en zich dus automatisch aanpast. Het toestel kent meer dan 200 afzonderlijke geluidsomgeving instellingen. De 90 onderscheidt zich van de andere versies (70, 50 en 30) omdat deze over een echo block, een automatisch muziekprogramma, 360 graden spraakverstaan, automatische volumeaanpassing en windblock beschikt.

Plus- en minpunten

Beschikt over 2 microfoons waardoor u kunt horen uit welke richting het geluid komt, dit ten opzichte van de O-versie die maar 1 microfoon heeft.
10
     
2 reviews

      10 / 10
31 Dec 2020

Zeer goede service zelfs heb ik twee toestellen uit geprobeerd

Mijn oude gehoortoestel Phonak (in het oor) was aan vervangen toe , naar Beterhoren geweest kreeg een toestel (pas gemaakt in het oor) die stak er teveel uit ,en er zat een ruis in ,dus afgekeurd , kon wel hun eigen merk nemen die waren p/s €2000,- vond ik te duur , dus naar Oog v Oren .
Is caronatijd gelukkig konden de dame van OvO toch komen om een toestel uit te proberen en ben begonnen in maart met Quix 12 G5 (leek mijn een mooi toestel) echter dit toestel klonk hol ook met praten en vooral in openbare ruimtes (supermarkten e.d.) klonken de stemmen hol , net of ze dronken waren ook mijn eigen stem was slecht , na vele malen afstellen ben ik gestopt met dit toestel .Gelukkig mocht ik een ander toestel proberen een die werden pas is gemaakt in mijn oren , dit was september, eind oktober kreeg ik een toestel van Phonak en die bevalt me uitstekend, eindelijk GOED , Bedankt

goed toestel
prettig om het oor te dragen
kan alles weer goed verstaan
hard en zacht regeling op het toestel
wel prijzig ,ligt aan de zorg verzekering
      10 / 10
30 Sep 2019

Goed

Goed en vakkundige audience

Goed geluid
schakkelt snel tussen de programmas
Klein
batterij verbruik

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Virto B90 - 10

Phonak Virto B90 - 10
Virto B90 - 10 € 1.691,50
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype ZL10

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Virto B90 - 10 € 1.691,50
Algemeen
Kanalen 20
Banden 20
Luisterprogramma's 5
Reviews      
Batterijtype ZL10
Batterijduur uur
Releasejaar 2017
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Online aanpasbaar
Software/firmware updates

Koppelbare accessoires

Telefonie Phonak / Dect II
€ 181,00 per stuk

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies