• CROS B-R
  • CROS B-R

Phonak CROS B-R

All-in prijs € 971,50

🚗 Service aan huis 👍 Geen verborgen kosten 👇

Één van onze audiciens belt u altijd op wanneer u een aanvraag heeft gedaan. Die neemt met u de mogelijke keuze kort door en plant de afspraak direct met u in.

Een proefperiode begint met een uitgebreide hoortest, daarna komen we nog enkele keren langs om het hoortoestel tot perfectie bij te stellen. Geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Tijdens uw reparatie heeft u tevens recht op leentoestellen, dit is geheel gratis. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Loading...

Omschrijving

Phonak CROS B-R

Indien onbehandeld, kan Single Sided Deafness bij cliënten leiden tot een stijging van de stress en onrust die zij ervaren, terwijl de mate van sociale interactie daalt, omdat zij moeite hebben bij het volgen van gesprekken en het verkennen van hun omgeving.

Sinds de introductie van de eerste draadloze CROS-oplossing in de branche in 2011, is Phonak bewezen technologie blijven leveren die de levens van mensen met Single Sided Deafness helpen veranderen. Die toewijding heeft veel opgeleverd, want onze klanten zijn tevreden:

Met CROS B-R kunnen cliënten nu profiteren van alle bewezen voordelen van Phonak CROS in een oplaadbare optie, zodat ze de hele dag vanuit beide zijden kunnen horen, zonder gedoe met batterijen. Dit product, dat is geïnspireerd op Phonak Belong™-technologie, bevat onze speciale Binaural VoiceStream Technology™, waarmee spraak uitstekend kan worden verstaan in lawaai.

Dit betekent meer gemak voor iedereen. Clienten laden hun CROS-oplossing eenvoudig 's nachts op en gebruiken deze de hele dag. Dankzij een ingebouwde oplaadbare lithium-ion accu hoeven ze niets meer te doen met wegwerpbatterijen die klein en moeilijk te hanteren zijn, waarbij ze niet meer hoeft te onthouden reservebatterijen mee te nemen, geen lastige batterijwissels meer. En omdat u geen batterijproblemen en onderhoud hoeft uit te leggen, heeft u meer tijd voor advies en uitleg voor uw clienten.

Met behulp van onze kenmerkende Binaural VoiceStream Technology ™, zend CROS B draadloos geluid over van het niet-horende oor van de cliënt naar het Belong hoortoestel op het betere oor. Dankzij deze bewezen binaurale beamforming-technologie heeft CROS B het vermogen om een zeer smal beamforming-patroon te creëren, wat resulteert in een verbetering van de spraakverstaanbaarheid van 3,8 dB in ruis **, vergeleken met geen Binaural VoiceStream Technology ™. Voor klanten betekent dit uitstekend spraakverstaan bij lawaai.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de CROS B-R

Phonak CROS B-R
CROS B-R € 971,50
Ringleiding
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Batterijtype -

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

CROS B-R € 971,50
Algemeen
Reviews      
Batterijduur 24 uur
Releasejaar 2018
Android compatibel
iOS compatibel
Audiologisch
Made for iPhone
Oplaadbaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
CROS/ biCROS
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Bluetooth
Valdetectie
Vertaalfunctie
Body tracking
Brain tracking
Extra functies
Online aanpasbaar
Software/firmware updates

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
De oorstukjes
Optioneel
extra verzekeren
117.50 / oor

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

Alles van de standaard gratis garantie
Diefstal
Verlies