Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Phonak klikt u hier.

Categorie 5
 • Audéo V70-10
 • Audéo V70-10
 • Audéo V70-10
 • Audéo V70-10

Audéo V70-10

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Phonak Audéo V 

Phonak Audéo V hoortoestellen worden aangedreven door de nieuwe chip technologie van Venture, die tweemaal de rekenkracht heeft ten opzichten van zijn voorganger en dit zelfs bereikt met een lager stroom verbruik. Hiermee wordt tevens een nieuw automatisch programma geïntroduceerd wat de vervanging van de SoundFlow wordt: AutoSense OS.

Vier discrete modellen – nieuwe behuizingen versterkt met high-tech composiet materialen voor extra duurzaamheid

Phonak Audéo V-10 model – onze kleinste RIC heeft nu ook Binaural VoiceStream Technology™ en een drukknop

AutoSense OS – de volgende generatie van technologie automatisering voor een naadloze aanpassing bij overgang van de ene naar de andere geluidssituatie

Programma's, Eigenschappen & Voordelen
Phonak Audéo V is beschikbaar in vier prestatie niveau's (Premium - V90, Advanced - V70, Standard - V50, Essential - V30), en drie power levels (xS, xP and xSPplus). De Tinnitus Balance noise generator is in alle modellen beschikbaar. Bij het Phonak Venture platform ligt AutoSense OS centraal. Unique programma's en eigenschappen gebaseerd op deze technologie zijn nu beschikbaar in 4 prestatie niveaus.

 

 

Spraakverstaan vanuit elke richting. Selecteert automatisch de richting van spraak en stuurt dit spraaksignaal van het ene oor naar het andere, het verbeterd de verstaanbaarheid zonder dat de spreker aangekeken hoeft te worden.

 

10
     
1 reviews

      10 / 10
15 Oct 2019

Betere service is volgens mij niet haalbaar.

Al een tijdje maak ik nu gebruik van mijn Phonak Audéo V70-10, ik kan alleen maar stellen dat het een fantastisch apparaat is.Ik heb in de zoektoch naar het juiste apparaat zo'n beetje 5 verschillende merken gehad en voor mij bleek de Phonak de beste keus te zijn.Direct na het instellen met Bram samen werkte alles meteen naar behoren, ook de koppeling met de Compilot en daarmee ook mijn telefoon werkt super. De geluidskwaliteit van telefoon gesprekken is subliem in vergelijking met andere merken die ik heb getest.Het is een compact apparaatje dat totaal niet opvalt als het gedragen wordt, sommige mensen zijn zelfs verbaasd als ze uiteindelijk horen dat ik een hoortoestel draag.Functioneel gezien is dit mijn inziens in category 4 waarin ik val een van de beste hoortoestellen binnen de vergoedings eisen van de verzekering.Ik hoor nu voor het eerst in lange tijd weer met mijn doof oor vogels fluiten en zelfs de regen druppels vallen. Ongeloofelijk fijn, tevens is het kunnen bepalen van welke richting geluid komt nu ook weer mogelijk en dat scheelt enorm veel als je buiten op straat loopt.Over de service van Oog Voor Oren niets anders dan lof. Bram welke mij persoonlijk begeleid heeft in mijn zoek tocht is gewoon een topper! Eerlijk en rechtdoor zee en enorm meedenkend.Als ik 10 sterren kon geven deed ik dit met liefde :)

Compact
Zuiver geluid
Goede piek opvang
Phonak Autosense OS
Geen native bluetooth zonder Compilot

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Audéo V70-10

Audéo V70-10
Audéo V70-10
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Batterijtype ZL10
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Audéo V70-10
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2014
Oplaadbaar
Batterijtype ZL10
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 20
Banden 20
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Android
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico