Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Oticon klikt u hier.

Categorie 3
 • Ria2 Pro IIC
 • Ria2 Pro IIC
 • Ria2 Pro IIC
 • Ria2 Pro IIC

Oticon Ria2 Pro IIC

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Met de uitstekende geluidskwaliteit en mogelijkheden voor personalisatie van Ria2 zult u opnieuw ontdekken waarom goed gehoor zo belangrijk is.


Een beter gehoor met BrainHearing™
Ria2 hoortoestellen doen meer dan alleen geluid versterken. Ria2 heeft twee van de BrainHearing technologieën van Oticon - Free Focus en YouMatic - die u helpen bij het begrijpen van de geluiden die u hoort. Uw hoortoestellen werken samen om u een uitgebalanceerde luisterervaring te geven voor een goed spraakverstaan, zelfs in luidruchtige situaties.

Geluiden die bij u passen
Niemand hoort op dezelfde manier en geen enkele levensstijl is gelijk. Ria2 geeft uw audicien de
mogelijkheid het geluid aan uw persoonlijke luistervoorkeuren aan te passen om u een natuurlijkere luisterervaring te geven.


Ria2 is vanaf nu ook beschikbaar voor de grotere gehoorverliezen. Met de Plus Power uitvoering is het mogelijk om ook met een groter gehoorverlies een zeer discreet toestel te dragen.

Oticon ConnectLine – blijf verbonden
Samen met Ria2 maken de ConnectLine-apparaten het eenvoudiger om contact te houden met familieleden op afstand en stellen ze u in staat om van meer soorten entertainment te genieten. Telefoneren, videochatten, naar muziek luisteren of televisiekijken - het is nu allemaal eenvoudiger dan ooit tevoren.


Ria2 – spraakverstaan verbeteren, uw geluid personaliseren

Ria2 heeft twee BrainHearing™ functies die u een goede luisterervaring geven. Door geluiden te leveren waaraan uw hersenen betekenis kunnen geven, kunt u spraak en wat er rondom u gebeurt verstaan.

Daarom is Ria2 een geweldige hooroplossing:

Free Focus – zoom in op datgene wat belangrijk is 
Er is vaak een specifieke stem of geluid waarop u zich wilt concentreren. Met Free Focus kunt u inzoomen op hetgeen dat belangrijk is, zelf als er afleidende geluiden rondom u zijn. Ria2 heeft drie verschillende directionele standen voor de ondersteuning van spraakverstaan in moeilijke situaties.

YouMatic – vorm het geluid dat bij u past
De manier waarop u hoort is net zo uniek als uw DNA, en de manieren waarop de hersenen geluiden interpreteren zijn voor elke persoon verschillend. YouMatic in uw Ria2 kan worden aangepast aan uw persoonlijke luistervoorkeuren om u een zo aangenaam en natuurlijk mogelijke luisterervaring te geven

Soft Speech Booster – hoor de subtiele details
Zachte spraak en subtiele geluiden kunnen moeilijk te horen zijn. Soft Speech Booster maakt gedempte geluiden en zachte stemmen duidelijker, zodat uw delicate momenten en privégesprekken verrijkt worden.

Inium Sense feedback shield 
Het geavanceerde Inium Sense feedback shield van Oticon beschermt u tegen ongewenst fluiten, maar geeft u nog steeds een duidelijk en natuurlijk geluid.

Geavanceerde hoortoesteltechnologie met de nieuwste ontwikkeling op het gebied van tinnitusbehandeling

Ria2 Pro Ti hoortoestellen hebben aanpasbare geluidsstimuli, inclusief rustgevende oceaangeluiden. Door toevoeging van geluid, kan het verschil tussen uw tinnitus en de omgeving verminderen en zorgen dat uw tinnitus minder merkbaar is. Uw audicien kan u informatie geven over de tinnitusondersteuning van Ria2.

Plus- en minpunten

Het enige onzichtbare toestel dat vergoed wordt door de verzekering
Maakt binaurale synchronisatie mogelijk, dit wil zeggen dat het geluid voor beide oren zo op elkaar wordt aangepast dat u zo optimaal mogelijk kunt horen
Het toestel is via de ConnectLine applicatie aan te passen met uw smartphone (Android en iOS). U heeft hier wel de Streamer Pro accessoire voor nodig
Met de Stream Pro accessoire kunt u het toestel draadloos koppelen aan televisie, audio en telefoon
Past niet in alle hoorkanalen
Kan niet online (of afstand) aangepast worden
7
     
2 reviews

      4.6 / 10
22 Jan 2019

Weggegooid geld, ik draag deze toestellen in het oor niet meer, ze liggen in de kast en zijn voor mij onbruikbaar.

Mijn ervaringen zijn erg slecht, toestellen hebben een harde kunststof behuizing die alle geluiden via de schedel erg hard doorgeven.

Een toestel achter het oor zal dit niet doen, dit omdat de luidspreker los in de gehoorgang is geplaatst. Ik zelf heb spijt van de aanschaf van toestellen in het oor.

Voor mij zijn de toestellen weg gegooid geld, en zal ik de volgende keer toestellen kopen achter het oor om gewoon weer goed een gesprek te kunnen voeren. nogmaals het eigen geluid zoals praten, eten enz. is overheersend bij toestellen in het oor. vraag om een langere proeftijd om dit probleem zelf te ervaren.

Draagcomfor is goed
Bij warm weer glijden ze uit het oor
Resonatie eigen geluid via de schedel is erg hard zodat je niets van gesprekken kan horen, dus geen geluid maken bij het horen.
      9.4 / 10
15 Jun 2018

een betere oplossing dan een telefoon achter het oor

zo wel de introductie en de levering waren 100%.

Ik heb ervaring met een andere oplossing (telefoon achter het oor), maar dit is veel beter: geen probleem met de bril. Bij het opstaan er in , hele dag vergeten en s nachts er uit.

makkelijk aan te brengen
goede begeleiding
reg priegelig (niets aan te doen)

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Ria2 Pro IIC

Oticon Ria2 Pro IIC
Ria2 Pro IIC
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Batterijtype ZL10
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Ria2 Pro IIC
Na vergoeding vanaf
€ 104,28
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2015
Oplaadbaar
Batterijtype ZL10
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 16
Banden 6
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico