Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van ExSilent klikt u hier.

 • Ytango Mix
 • Ytango Mix
 • Ytango Mix
 • Ytango Mix

Ytango Mix

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Nieuw in de Ytango serie is de Ytango Mix. Net als de andere Ytango en Qleaf producten maakt ook de Ytango Mix gebruik van MaRiC technologie (Microphone and Receiver in the Canal). Hierbij zijn de microfoon en luidspreker beide in de gehoorgang geplaatst, waardoor de natuurlijke functie van de oorschelp behouden wordt: het geluid wordt op dezelfde plaats opgevangen als voorheen! Met als gevolg dat u geen problemen meer ondervindt met de plaatsbepaling van het geluid.

 

Net als de andere Ytango producten heeft de Ytango Mix een kleiner oorstukje dan de Qleaf, waardoor het batterijtje met een dun draadje achter het oor wordt geplaatst. Het mooie aan dit product is dat aan de unieke eigenschappen van de Ytango serie nu ook een tinnitusmaskeerder en nano-coating zijn toegevoegd. Ook komt het product in 6 kleuren: champagne, titanium, zwart, parelmoer, chocolade en beige.

 

De Ytango Mix is uitgerust met een tinnitusmaskeerder. Tinnitus is een aandoening waarbij sis-, brom, of piepgeluiden worden waargenomen in één of beide oren. Een tinnitusmaskeerder kan deze zogenaamde tinnitus geluiden minder duidelijk waarneembaar maken door een zachte ruis te genereren. In het geval dat u last heeft van geluiden veroorzaakt door tinnitus kan de tinnitusmaskeerder in de Ytango Mix u helpen deze geluiden als minder hinderlijk te ervaren.

 

De Ytango Mix is voorzien van nano-coating om de apparaten te beschermen tegen vocht en vuil. Dit maakt de apparaten bijzonder geschikt voor een actieve levensstijl. Vocht, zweet en regen vormen druppels en rollen van het oppervlak, waardoor de hoortoestellen droog en schoon blijven.

                              

 

Belangrijk: Wanneer u last heeft van tinnitus geluiden, raadpleeg altijd uw huisarts en/of audioloog. Het behandelen van tinnitus is een klinische therapie en wordt door specialisten uitgevoerd.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Ytango Mix

Ytango Mix
Ytango Mix € 1.295,00
Batterijtype -
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Ytango Mix € 1.295,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2014
Oplaadbaar
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Luisterprogramma's 6
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico