Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Beltone klikt u hier.

 • True 9 62 DP TBR
 • True 9 62 DP TBR
 • True 9 62 DP TBR
 • True 9 62 DP TBR

True 9 62 DP TBR

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Last van oorsuizen?
Met geluidstherapie laat u uw hersenen op een nieuwe manier reageren op tinnitus (oorsuizen). Dit resulteert uiteindelijk in een minder negatieve perceptie van tinnitus én gevoelens van frustratie. Met behulp van de Beltone Tinnitus Breaker Pro, vermindert uw focus op tinnitus en krijgt u weer controle over uw leven.

Het is als het licht aan doen 
Denk aan tinnitus als een kaars in een donkere kamer. Het licht van de kaars vraagt natuurlijk uw aandacht. opeens Plotseling drukt iemand op de schakelaar en is de kamer geheel verlicht. Nu valt het licht van de kaars niet meer op en kunt u zich gemakkelijker concentreren op andere dingen in de kamer.

Geluidsherapie is dus eigenlijk het verminderen van het contrast tussen het tinnitusgeluid en de geluidsomgeving  door "het aanzetten van het licht."

Wat is geluidstherapie?
De Beltone Tinnitus Breaker Pro genereert een zachte witte ruis. Het storende tinnitusgeluid valt minder op en de hersenen worden getraind om het tinnitusgeluid er uit te filteren.


Beltone True is het meest geavanceerde hoortoestel dat tot nu toe op de markt gebracht is. Dankzij een krachtige processor en een ergonomisch ontwerp kunt u rekenen op zeer helder geluid zonder fluiten of vervorming, in bijna iedere situatie.

Hooroplossingen die bij u passen
Beltone True stijlen zijn zo ontwikkeld dat ze bijna onzichtbaar zijn, en zijn uitgerust met verschillende functies die aan uw wensen aangepast kunnen worden. Welk hoortoestel u ook kiest, u profiteert van een reeks functies die uw hoorervaring verbeteren:

Directionaliteit maakt gebruik van meerdere microfoons waarmee u zich kunt richten op het geluid dat u wilt horen, en nog steeds kunt bepalen waar het geluid vandaan komt.

Speech Spotter Pro schakelt automatisch naar een directionele stand om u beter te laten verstaan in luidruchtige omgevingen

HPF80 NanoBlock-nanotechnologie beschermt uw hoortoestellen tegen vocht.

Feedback Eraser reageert direct op oncomfortabel en gênant fluiten en elimineert dit

Wind Noise Reduction maakt luisteren in omstandigheden met windruis minder vermoeiend door windruis te verminderen

Dit toestel kan eenvoudig aangesloten worden op de draadloze accessoires van Beltone Direct Line.

 

 

 

Vergelijk hier de verschillende variaties van de True 9 62 DP TBR

True 9 62 DP TBR
True 9 62 DP TBR € 0,00
Batterijtype -
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

True 9 62 DP TBR € 0,00
Algemeen
Reviews      
Oplaadbaar
Batterijduur uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico