Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Beltone klikt u hier.

Categorie 5
 • Promise 17 64DW
 • Promise 17 64DW
 • Promise 17 64DW
 • Promise 17 64DW
 • Promise 17 64DW
 • Promise 17 64DW

Promise 17 64DW

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Geweldige geluidskwaliteit comfort en betrouwbaarheid

Feedback Eraser met WhistleStop
Als voorwerpen te dicht bij uw hoortoestellen komen, levert dit soms ongewenste fluittonen op. De Feedback Eraser met WhistleStop zorgt dat uw Beltone Promise hoortoestellen niet zoemen of fluiten als u aan de telefoon bent, een hoed opzet of iemand omhelst.

Optimaal van muziek genieten
Beltone Promise heeft een nieuwe instelling die ervoor zorgt dat het hoortoestel muziek laat horen zonder andere interne geluiden te produceren. U kunt dus rustig achterover leunen en genieten van elke noot van uw favoriete nummer.

Windruisonderdrukking
Hebt u weleens geprobeerd met iemand te telefoneren die buiten in de wind staat? Die kunt u haast niet verstaan. Om te zorgen dat dit u buiten niet overkomt, maakt Promise Beltone gebruik van digitale technologie om windruis te onderdrukken. Zo geniet u ook buiten van een aangename luisterervaring.

Technologie én betrouwbaarheid
Uw Beltone Promise hoortoestellen beschikken over geavanceerde technologie waarmee u in contact blijft met de wereld om u heen. Technologie waarvan u graag wilt dat het goed blijft werken. Daarom worden alle hoortoestellen van Beltone Promise beschermd met HPF80 NanoBlock, een coating die aangebracht wordt op het gehele toestel, zowel aan de binnen - als de buitenkant. Dit beschermt delicate elektronica tegen substanties die schade kunnen aanrichten, zoals vocht, haarproducten en stof. U hoeft dus niet te wachten op reparaties en u kunt volop genieten van de momenten die onvergetelijke herinneringen worden.


Beltone biedt u als eerste fabrikant van hoortoestellen een volledig netwerk van draadloze accessoires, die werken zonder snoeren en neklussen. U kunt nu uw eigen persoonlijke draadloze netwerk aanleggen door uw Beltone Promise hoortoestellen via de Beltone Direct Line accessoires te koppelen aan geluidsbronnen.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Promise 17 64DW

Promise 17 64DW
Promise 17 64DW
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Batterijtype ZL312
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Promise 17 64DW
Na vergoeding vanaf
€ 131,26
per stuk
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2008
Oplaadbaar
Batterijtype ZL312
Batterijduur 133 uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 20
Banden 20
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico