Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Beltone klikt u hier.

 • Legend 9 63-DRW
 • Legend 9 63-DRW
 • Legend 9 63-DRW
 • Legend 9 63-DRW
 • Legend 9 63-DRW
 • Legend 9 63-DRW

Legend 9 63-DRW

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Gepersonialiseerd horen naar het volgende niveau tillen

Iedere persoon is uniek, en zijn of haar gehoor ook. Onze leefstijl, fysieke behoeften en persoonlijke smaak verschillen enorm. We hebben allemaal onze eigen smaak als het gaat om wat ons ergonomisch en esthetisch het beste past. De ervaring met de tastbare wereld om ons heen, is voor iedereen anders. Ook horen is voor ieder van ons verschillend: we zijn  uniek en we letten op andere dingen.

Beltone Legend is ontwikkeld om beter in te springen op de diverse wereld vol unieke personen dan ieder ander hoortoestel op de markt. Waar andere hoortoestellen slechts geschikt zijn voor sommige slechthorenden, beschikt Beltone Legend over de meeste keuzes en opties, zodat u geen concessies hoeft te doen. Uitstekende geluidskwaliteit en spraakverstaan, dankzij Personal Sound ID™ zijn natuurlijk het belangrijkst, maar daarnaast voegen we aanpasmogelijkheden, intelligentie en een slim ontwerp toe waar dat nodig is.

Dankzij de integratie met Made for iPhone® kunnen gebruikers geluiden direct naar hun hoortoestellen streamen vanaf hun iPhone, iPad®of iPod touch®. Met de HearPlus app kunt u Beltone Legend hoortoestellen direct vanaf hun iPhone, iPad, iPod touch en de meest populaire Android™ modellen* bedienen. Het technische ontwerp van Beltone Legend hoortoestellen komt terug in hun fysieke ontwerp: ze zijn slank, robuust en discreet – de perfecte match bij iedere leefstijl.

*de app draait op geselecteerde Android apparaten kijk op www.beltone-hearing.com voor een lijst met android apparaten dat werkt met de hearPlus app

Voor alle hoorbehoeften

Iets voor iedereen
Gehoorverlies heeft vele oorzaken en kent vele vormen. In combinatie met de verschillende werk- en levensstijlen van tegenwoordig, ontstaan er ook vele verschillende behoeften. Beltone Legend valt op als het hoortoestel dat zich aan kan passen aan de meest uiteenlopende behoeften. Hij heeft iets speciaals voor iedereen.

Ontwikkeld om discreet te zijn
Ieder aspect van Beltone Legend hoortoestellen is ontwikkeld om discretie te bieden. De nieuwe SureFit™ receivers voor Beltone Legend zijn klein, slank en passen heel nauwkeurig in het oor. Door het nieuwe metallic oppervlak is de receiver duurzamer en verkleurt hij minder snel. Omdat discretie heel belangrijk is voor dragers van een hoortoestel, zijn de nieuwe oortips van Beltone Legend donkerder, zodat ze bijna volledig wegvallen in de donkere gehoorgang. Alleen mensen die heel goed opletten zien dat iemand een Legend draagt.

Thuis en overal
De duurzaamheid van Beltone Legend hoortoestellen is ongeëvenaard. Ze zijn bedoeld voor het dagelijks leven, dat voor de één rustige geluiden binnen kan betekenen, en voor een ander extreme sporten en zware weersomstandigheden. Dankzij de verschillende slimme details is Beltone Legend overal waar hij gebruikt wordt, op zijn gemak. Hij kan gebruikt worden in een breed temperatuurbereik. HPF80 NanoBlock coating aan de binnen- en buitenkant, voor een droog en schoon oppervlak. Met de functie voor windruisonderdrukking zijn buitenactiviteiten op een winderige dag kinderspel, omdat u oncomfortabele geluiden kunt filteren.

Past zich aan iedere levenswijze aan

De functies van het Beltone Legend hoortoestel zijn aan te passen aan uw wensen en uw unieke manier van leven en luisteren zonder in te leveren op kwaliteit. Aan de basis van deze mogelijkheden staat een ensemble van de slimste productfeatures in de industrie die allemaal samenwerken via het geïntegreerdesoftware- en productontwerp.

Smart Gain Pro™
Versterkt en verzwakt automatisch de versterking om zich aan te passen aan de geluidsomgeving, zodat u dit niet hoeft te doen. Smart Gain Pro™ past de versterking en achtergrondgeluidniveaus naar hun optimale niveau aan, zodat u zich ongeremd ineen luidruchtig, druk café kan begeven, of kan luisteren naar een zacht pratende vriend in een rustige omgeving. De luisterervaring is hoe dan ook uitstekend.

Feedback Eraser™ met WhistleStop™
Detecteert feedback en elimineert deze uit het versterkte signaal van de Beltone Legend hoortoestellen zonder verlies van geluidskwaliteit. Feedback Eraser levert gemiddeld een extra bruikbare versterking van 18dB, waardoor aanpassingen mogelijk worden die vroeger gehinderd werden door feedback. U kunt eenvoudig kiezen uit een reeks instellingen voor verschillende situaties zonder in te leveren op geluidskwaliteit.

Ear-to-Ear-synchronisatie
Blijft alert op de wijzigingen in de geluidsomgeving, en maakt soepele transities in beide hoortoestellen mogelijk van de ene omgeving naar de andere. U kunt zich met gemak en met gerust hart van rustige omgevingen, als een afgesloten ruimte, bewegen naar een luidruchtige omgeving, zoals een feestje. De functie synchroniseert ook automatisch programma- en volumeaanpassingen van het ene oor naar het andere, zodat u dit niet handmatig hoeft te doen.

Sound Shifter™
Maakt het mogelijk geluiden in het hogere frequentiebereik te horen. Dit zijn vaak de moeilijkste geluiden om te horen. Met deze functie wordt het geluidssignaal verplaatst naar meer hoorbare geluidsfrequenties, zodat u niets mist van het volledige geluidsspectrum dat anderen kunnen horen.

Gesynchroniseerde Satisfy™
Maakt het voor een nieuwe gebruiker mogelijk geleidelijk aan versterking te wennen. Ze kunnen langzaam gewend raken, waarbij de versterking geleidelijk wordt opgevoerd. Het gefaseerde proces kan aangepast, versneld of vertraagd worden.Onderzoek  bevestigt de voordelen van deze aanpak voor de nauwkeurigheid van spraakverstaan. Zelfs ervaren gebruikers van Beltone Legend ontdekken dat Synchronized Satisfy™ kan helpen bij de overgang van de ene instelling naar de andere

Kleuren
Beltone Legend is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Het omvat achter-het oor en receiver-in-het-oor  modellen die passen bij verschillende huid-en haartinten. 

 

Geweldige draadloze accessoires

Beltone Direct 2,4 GHz accessoires zorgen  dat gebruikers makkelijk gebruik kunnen blijven maken van alle communicatie- en entertainmenttechnologieën die ze gewend zijn. Een manier om dat te doen is via de Made for iPhone-integratie; een andere manier is met Beltone’s eigen 2,4 GHz draadloze accessoires. Beltone biedt verschillende Direct Line™ draadloze accessoires voor de Beltone Legend hoortoestellen.

Direct Line™ omvat Beltone Direct Telefoon Link 2; Beltone Direct Afstandbediening 2; Beltone Direct TV Link 2 en Beltone Direct Personal Audio Link (myPAL). Dit zijn allemaal middelen die voor de huidige technologische gebruiker heel normaal zijn.

Apple Watch 

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Legend 9 63-DRW

Legend 9 63-DRW
Legend 9 63-DRW € 1.195,00
Batterijtype ZL312
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Legend 9 63-DRW € 1.195,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2015
Oplaadbaar
Batterijtype ZL312
Batterijduur 123 uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 16
Banden 16
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Geschikt voor Apple
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico