Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Beltone klikt u hier.

 • Boost 17 95
 • Boost 17 95

Boost 17 95

Samen vinden we het perfecte hoortoestel:
 • 1
  Vraag een vrijblijvende hoortest en adviesgesprek aan
 • 2
  Onze audicien belt u voor een kort gesprek en het maken van een afspraak
 • 3
  Onze audicien neemt, bij u thuis of in een vestiging, een uitgebreide hoortest af met adviesgesprek
 • 4
  Samen met de audicien kiest u een hoortoestel om geheel vrijblijvend uit te proberen

Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

De prijzen op de website zijn de prijzen die u betaalt. Geen verplichting om pakketten af te nemen, geen voorrijkosten en geen andere verborgen kosten.

Op uw hoortoestellen, receivers en eventuele oorstukjes zit 5 jaar garantie. Dus gaat er in die tijd iets defect bij normaal gebruik? Dan wordt dit kosteloos geprepareerd of vervangen. Extra verzekeren tegen verlies of diefstal is ook mogelijk.

Wanneer u besluit tot aankoop over te gaan heeft u nog recht op 5 controles/ bijstellingen. Eventuele afspraken als gevolg van een defect worden uiteraard niet meegerekend.

Loading...

Omschrijving

Beltone Boost is een van de krachtigste hoortoestellen op de markt en is speciaal ontworpen voor mensen met ernstig to zeer ernstig gehoorverlies. Het is een robuust en comfortabel hoortoestel dat u opnieuw kennis laat maken met de geluiden of gesprekken die u misschien hebt moeten missen.

 

Sluit uw iPhone, iPad en iPod touch aan op uw Beltone Boost en stream geluid draadloos en zonder een onhandige extra adapter of streamer. Uw hoortoestellen werken als een draadloze hoofdtelefoon: voer een telefoongesprek, maak contact via FaceTime®, of luister in stereo naar muziek. Het is een revolutionaire manier om geluiden duidelijk te horen en u een extra boost in het leven te geven.

Beltone Boost biedt een aantal eersteklas geluidsverwerkingsmogelijkheden bedoeld voor ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. Zo ervaart u een soepel, gecontroleerd geluid zonder afleiding of vervorming.

Beltone Boost is ontworpen voor de meest uitdagende luistersituaties, zoals een gesprek voeren in een rumoerig restaurant, praten aan de telefoon of deelnemen aan een zakelijke vergadering. Beltone Boost zit vol met geavanceerde technologieën om u te helpen spraak beter te verstaan en alles te halen uit elke dag.

Vergelijk hier de verschillende variaties van de Boost 17 95

Boost 17 95
Boost 17 95 € 1.395,00
Batterijtype ZL675
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding

Vergelijking van de verschillende tech-levels van het hoortoestel

Boost 17 95 € 1.395,00
Algemeen
Reviews      
Releasejaar 2015
Oplaadbaar
Batterijtype ZL675
Batterijduur 371 uur
Volumeregelaar
Programmaschakelaar
Ringleiding
Kanalen 9
Banden 9
Luisterprogramma's 4
Vochtbestendig/ stofbestendig
Audiologisch
Geschikt voor CROS
Extra functies
Online aanpasbaar
Gezondheidsfuncties

Koppelbare accessoires

Garanties & verzekeren

Standaard
5 jaar garantie
Gratis

Op al onze hoortoestellen leveren wij standaard vijf jaar volledige garantie. Het is essentieel om de hoortoestellen altijd goed te blijven onderhouden en reinigen. Welke onderdelen en services vallen allemaal binnen de garantie bij normaal gebruik;

De hoortoestellen
De receivers
Optioneel
extra verzekeren

Hoortoestellen zijn zowel klein als waardevol en worden altijd met u meegedragen. Het risico van beschadiging, diefstal of verlies is daarom groot. Deze hoortoestelverzekering is speciaal ontwikkeld voor uw hoortoestellen.

All Risk verzekerd tegen beschadiging, diefstal of verlies
Wereldwijde dekking
Laag eigen risico