Hoe vervang ik de SureFit dome van mijn ReSound of Interton hoortoestel?

De dome is het rubberen oorstukje van het hoortoestel. Dit onderdeel zit vast aan het uiteinde van de slang, die in het oor zit. De dome kan vies worden door de aanmaak van oorsmeer en zijn functie niet meer optimaal vervullen. U kunt de dome dan schoonmaken of vervangen. Wij raden u aan om de dome elke 8 weken te vervangen, tenzij de audicien u anders voorschrijft.

Bekijk de video om zelfstandig de receiver van uw hoortoestel te vervangen. Hieronder staan de stappen uitgeschreven ter ondersteuning van de video.

  1. Pak het ReSound hoortoestel vast bij het uiteinde van de receiver (slangetje), dat bij het dragen in het oor gaat.
  2. Trek de SureFit dome gecontroleerd van de receiver af.
  3. Plaats de Resound dome op het hoortoestel. Druk licht aan.
  4. Controleer of de dome goed bevestigd is, door nog een paar keer rustig aan te drukken.
  5. De ReSound dome is correct vervangen.

Zoals u al heeft gezien zijn er veel verschillende soorten en maten domes vekrijgbaar op OogvoorOren.nl. Niet elke dome past namelijk op elke receiver, omdat daar ook verschillende maten in zijn.

De ReSound Power domes zijn daarom speciaal gemaakt voor de High Power receivers. Deze domes zijn vaak ook "closed". Dit wil zeggen dat deze domes de gehoorgang volledig afsluiten, waardoor het geluid beter gehoord wordt. Dit wordt vaak gebruikt bij hoge tot zeer hoge gehoorverliezen. De "open" domes sluiten de gehoorgang minder goed af. Deze domes worden vaker gebruikt bij lage tot gemiddelde gehoorverliezen.

Heeft u al deze stappen doorlopen en ervaart u nog steeds klachten met uw hoortoestel, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar: 085-4863743 of een e-mail te versturen naar: info@oogvoororen.nl

U kunt meer handige video's op ons YouTube kanaal vinden betreft onderhoud, hoortoestelaccessoires en mobiele apps.

      9.4 uit 61 reviews

zeer goed toestel , hoor de vogeltjes weer 👍👌

Lees meer

      9.6 uit 44 reviews

Een heel tevreden mens.

Lees meer

      9.6 uit 8 reviews

Geweldige verbetering

Lees meer

      9.4 uit 1891 reviews Lees ze allemaal