Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Amplicomms klikt u hier.

  • PowerTel M9500
  • PowerTel M9500
  • PowerTel M9500
  • PowerTel M9500
  • PowerTel M9500
  • PowerTel M9500

PowerTel M9500

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

OogvoorOren heeft uitgekeken naar dit moment, omdat deze telefoon er voor zorgt dat de slechthorende en oudere gebruiker weer verbonden wordt met de omgeving! Met zowel jong als oud, zonder obstakels of ruis.

Functies
De M9500 beschikt over alle functies die het leven makkelijker maken, vooral zowel degene die al gewend is aan het gebruik van allerlei apps, als de gebruiker die nog het liefste belt met zijn of haar omgeving. Hoe fijn is het voor een slechthorende dat ze, door het gebruik van een hulpmiddel, niets hoeven te missen van hun familie en vrienden!

Behoefte
In een wereld waarin veranderingen zich razendsnel voordoen blijft de oudere gebruiker of de slechthorende vaak achter doordat er geen rekening wordt gehouden met de behoeften van deze groep. Terwijl dit juist de groep is die blijft groeien en dus belangrijker wordt!

Verbinding
Een smartphone verbindt, zowel met dierbaren als met instellingen, bedrijven en instanties. Het toestel organiseert het leven, belangrijke afspraken worden eenvoudig vastgelegd, herinneringen ingesteld en apps bieden steeds meer mogelijkheden om bijvoorbeeld financiële zaken en zorgverzekering declaraties te regelen.

Betrokkenheid
De M9500 zal voornamelijk zorgen voor betrokkenheid! De kinderen en kleinkinderen kunnen foto’s sturen via een app, telefoongesprekken worden weer moeiteloos gevoerd, waarbij ook de intonatie weer gehoord kan worden.

 

De Amplicomms M9500 onderscheidt zich van alle andere smartphones door de volgende unieke kenmerken: 

De specs van de PowerTel M9500 op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13