Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Hoorexpert klikt u hier.

  • Vlinder D2R2 Persoonlijke Alarmering met GPS
  • Vlinder D2R2 Persoonlijke Alarmering met GPS

Vlinder D2R2 Persoonlijke Alarmering met GPS

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

Een slim persoonsalarm voor zelfstandige en actieve ouderen de Vlinder is het meest complete GPS persoonsalarm voor senioren. Werkt binnen en buiten en heeft door de combinatie van netwerken altijd bereik. Functies als alarm, dwaaldetectie, goedemorgen alarm en medicatie memo zijn ontworpen voor iedere situatie van een oudere. Of u nu een boodschap gaat doen, op bezoek bij familie gaat of de hond uit gaat laten, met de Vlinder heeft u altijd contact met familie en vrienden. Geniet van uw zorgeloze actieve (buiten)leven, want hulp is altijd dichtbij. Bent u soms ongerust over uw vader of moeder, vriend of iemand voor wie u zorgt? Met de Vlinder heeft u snel contact en kunt u iemand simpel lokaliseren. Het is daardoor een ideaal hulpmiddel voor de mantelzorg bij vergeetachtigheid en lichte vorm van dementie. De Vlinder: een hele zorg minder. Functies als alarm, dwaaldetectie, goedemorgen alarm en medicatie memo sluiten aan op verschillende situaties en behoeften. Daardoor is de Vlinder voor veel mensen geschikt. Ondanks alle functionaliteiten is de Vlinder toch heel gebruiksvriendelijk. De gebruiker kan met de Alarmknop alle mantelzorgers alarmeren in geval van nood. Volgers kunnen via de app op de telefoon de Vlinder met behulp van GPS lokaliseren. De Vlinder detecteert iedere ochtend voor een bepaalde tijd of hij wordt bewogen. Zo niet, dan worden de volgers gewaarschuwd. Via de app kan de volger een veilige zone instellen waarbinnen de persoon met dementie zich kan bewegen zonder dat een alarm afgaat. De Vlinder geeft de volger een notificatie zodra de veiligheidszone wordt verlaten. Via de app kan de volger datum en tijdstip instellen voor medicijninname. De Vlinder geeft de gebruiker op de ingestelde tijd dan een medicatieherinnering. Met een slim basisstation wordt de Vlinder draadloos opgeladen. De Vlinder werkt alleen met de Loox app. Mantelzorgers downloaden de Loox app op hun smartphone en kunnen hiermee de Vlinder lokaliseren, en ook bovenstaande functies instellen. Meerdere personen en/of organisaties kunnen een Vlinder volgen. Alarmnotificaties en oproepen komen via de Loox app op de smartphone binnen.

De specs van de Vlinder D2R2 Persoonlijke Alarmering met GPS op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13