Helaas. Dit product is niet meer of nog niet leverbaar.

Voor alternatieven van Hoorexpert klikt u hier.

  • Opus Soundbar
  • Opus Soundbar

Hoorexpert Opus Soundbar

Binnen 14 dagen heeft u het recht om het aangekochte product te retourneren en uw aankoopbedrag terug te ontvangen.

Bestellingen boven de € 15,- zijn zonder verzendkosten. Kleine bestellingen worden per brievenpost bezorgd. Grote bestellingen worden door de pakketdienst bezorgd. Alle bestellingen worden met Track&Trace verzonden.

Omschrijving

De Opus is ontwikkeld voor de spraakverstaanbaarheid van radio en televisie, waarbij niet de elektronica maar een speciaal ontworpen klankkast het uitgangspunt is. In deze klankkast wordt het geluid zo gevormd dat er een optimale spraakverstaanbaarheid wordt gecreëerd. Hierdoor wordt geluid op een natuurlijke, akoestische manier weergegeven. De spraak is dan veel beter te verstaan zonder op algemene geluidskwaliteit in te leveren.De Opus heeft een aparte lijnuitgang, waarop een hooraccessoire, zoals een ringleiding, neklus of streamer aangesloten kan worden. Het bijzondere van deze uitgang is dat de slechthorende het volume en de toonregeling hierop naar eigen behoefte kan bijstellen, zonder dat het geluid voor zijn omgeving verandert. De slechthorende kan het geluid zo beter verstaan, voor de goedhorende blijft het geluid zoals het was!

De specs van de Hoorexpert Opus Soundbar op een rijtje

Specificaties
Batterij type ZL 312 Deze batterij is ook te herkennen aan de bruine kleur.
Batterij type ZL 13 Commodo excepteur velit magna et dolor officia in fugiat tempor nulla velit eu incididunt ut pariatur cillum veniam qui.
Batterij type ZL 13